TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra kod Bujanovca!

Dramatično

TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra kod Bujanovca!

Crna Hronika -

Goran Petrović (24) namamio bivšu suprugu Jovanu (21) i njenu majku Dušicu, koje su mu dovele ćerkicu, a onda pucao u njih u kolima, devojčicu je slučajno ranio

BUJANOVAC - Goran Petrović (24) iz Pasjana kod Gnjilana, koji je ubio suprugu Jovanu Petrović (21) i njenu majku Dušicu Ivanović (44) iz sela Glogovce, a ranio svoju jednogodišnju ćerku, i dalje je u bekstvu.Kako saznajemo, Petrović je brižljivo planirao zločin čiji je motiv odluka njegove supruge da ga napusti. Zločin je dogodio u četvrtak uveče, na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija.Ostali u kontaktuJovana i njena majka živele su u selu Glogovce na Kosovu, a povremeno su dolazile u Srbiju jer su Ivanovići kupili kuću u Nišu. Petrović, koji je na Kosovu tražen zbog brojnih krivičnih dela, uključujući razbojništva i oružane pljačke, pobegao je u Srbiju.- Njegovo bavljenje kriminalom bio je razlog što ga je Jovana ostavila, uz podršku porodice, pre svega majke. Takođe, dok su živeli zajedno, Goran je tukao i ženu i taštu. Uprkos tome, zbog njihovog deteta Jovana je ostala s njim u kontaktu. Pre oko mesec dana našli su se na pola puta između Srbije i Kosova da bi video devojčicu i tada je sve bilo u redu. Zbog toga su ponovo pristale da se vide s njim - kaže jedan od rođaka ove porodice.Taksista prećutao zločinNeposredno pre ubistva Petrović je u Nišu, u jednoj rentakar agenciji, iznajmio automobil kojim je došao do Bujanovca, gde je uzeo taksi.- Krenuo je prema Končulju i kod Turije susreo „mercedes „ kojim je upravljala njegova tašta, a u kom se nalazila i njegova supruga i ćerka. Nagovorio je taksistu da im ablenduje kako bi se zaustavile. Ušao je u vozilo i seo na zadnje sedište, pored žene i deteta. Sve se odigralo munjevito, ispalio je dva metka i ubio taštu i ženu, dok je dete slučajno ranio. Uleteo je u taksi i vratio se u Bujanovac - kaže naš izvor.

Filmska pljačka u selu Šilovo
Filmska pljačka u selu Šilovo

Kockar i loš čovek

Policijska uprava u Vranju identifikovala je taksistu koji je Petroviću pomogao da dođe i ode sa mesta ubistva. Radi se o S. C. (25), protiv koga je podneta krivična prijav.Rođaci stradale porodice kažu da je Petrović bio kockar.- Bio je loš čovek, maltretirao je porodicu, bio je ljubomoran, a što je bilo najgore, bio je kriminalac i kockar. Umeo je za jednu noć izgubi i po 10.000 evra - kažu rođaci nastradalih.

U razbojništva išao s kacigomDVA PUTA OPLJAČKAO ISTU PUMPUGoran Petrović je u bekstvu jer se sumnjiči da je 15. decembra 2015. izveo oružanu pljačku menjačnice i benzinske pumpe „Puls oil“ u selu Šilovo na Kosmetu, kada je sa saučesnikom odneo 23.000 evra. Petrović se tereti da je pljačku ponovio i 21. jula 2016. Sigurnosne kamere tada su snimile dolazak dvojice razbojnika na motoru. Jedan od njih, za koga se pretpostavlja da je Goran, upao je s kacigom i oteo novac radnici. U međuvremenu, meštani i radnik pumpe savladali su drugog napadača, koji je nosio pušku. Tom prilikom ranjeno je troje ljudi. Od tada je Petrović u bekstvu i skrivao se u Srbiji.

Klinički centar u NišuGORANOVA ĆERKA SE OPORAVLJAKako nam je potvrđeno u niškom Kliničkom centru, povređena devojčica je u stabilnom stanju.- Ona je zadobila prostrelnu ranu mekih tkiva podlaktice i nakon operacije se oporavlja - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.Tela stradale majke i ćerke su upućena na obdukciju. Dušica je, osim Jovane, imala još troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track