TRGOVINA LJUDIMA U VALJEVU: Podvodio konobarice za pet evra
Foto: S.S

Novi detalji hapšenja vlasnika bordela

TRGOVINA LJUDIMA U VALJEVU: Podvodio konobarice za pet evra

Crna Hronika -
Vladan Tulimirović (63), vlasnik kafane kod Valjeva, mesecima zlostavljao, ucenjivao i terao na prostituciju dve žene, a mušterijama naplaćivao do 20 evra po seksualnom odnosu

VALJEVO - Vladan Tulimirović zvani Megas (63) iz Valjeva, koji je uhapšen zbog trgovine ljudima i silovanja, podvodio je dve konobarice mušterijama po ceni od pet do 20 evra, saznaje Kurir.Tulimirović je skoro dva meseca u zatočeništvu držao ženu staru 55 godina, kao i devojku od 20 godina, i terao ih na prostituciju. U zatočeništvu je držao i trojicu muškaraca, od kojih je jedan invalid, terajući ih da konobarišu bez dinara naknade.Pod ključem- Megas je žene terao da konobarišu i pružaju seksualne usluge njegovim mušterijama. On ih je tukao, pretio im „opasnim prijateljima“ i podvodio ih mušterijama po ceni od pet do 20 evra. U početku im je na „lep“ način govorio da imaju seks s nekim od njegovih prijatelja, a da će im on to platiti. Međutim, kasnije je počeo da ih nudi po minimalnim cenama. Koristio je to što su žene siromašne i podvodio ih brojnim muškarcima. Da bi bio siguran u njih, držao ih je pod ključem, a jednu od njih je, kako se sumnja, nekoliko puta silovao - navode naši izvori, bliski istrazi.Orgije u kućiKuća strave na putu za Loznicu, koja je u vlasništvu uhapšenog, otkrivena je nakon što je jedna od zatočenih žena pristala da inspektorima ispriča kroz kakav je pakao prošla. Prilikom upada u kuću policija je zatekla jednu od njih s trojicom muškaraca. Kako se sumnja, on je kao roblje držao zatočene i trojicu konobara.- To je bio robovlasnički odnos. On bi im ponekad udelio neku crkavicu, a nakon toga je prestao da im plaća rad, preteći im kriminalcima. Uhapšeni je, takođe, koristio tešku materijalnu situaciju u kojoj su se nalazi ti mladići - navode naši izvori.Ova kuća na putu za Loznicu je radila kao javna kuća. - Pre dve godine, kad se reka Obnica izlila tokom majskih poplava, voda je ušla i u Megasovu kuću. Tada su se devojke i žene koje su se bavile prostitucijom popele na krov, odakle su ih izvukli spasioci. U toj kući se godinama dešavaju orgije, ali u njoj su ordinirale žene koje su se dobrovoljno bavile prostitucijom - kažu komšije.

Tulimirović negirao optužbeUSTUPIO SAM IM SOBE DA RADEVladanu Tulimiroviću određen je pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, on je na saslušanju u tužilaštvu negirao da je žene podvodio i terao na prisilni rad.- U izjavi je rekao da ih nije primoravao na prostituciju, već da su to radile na dobrovoljnoj bazi i da im je za taj posao ustupio sobe. Takođe je negirao da je silovao jednu od dve žene koje su dva meseca provele u objektu njegove kuće - navode naši izvori.Uhapšeni je odranije poznat policiji zbog privrednog kriminala, nasilničkog ponašanja i napada na službena lica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track