TROSTRUKO UBISTVO U MAKEDONIJI: Odbegli vojnik iz pištolja ubio tasta, taštu i komšiju!
Foto: KURIR

Drugi slučaj

TROSTRUKO UBISTVO U MAKEDONIJI: Odbegli vojnik iz pištolja ubio tasta, taštu i komšiju!

Crna Hronika -
Ubistvo se dogodilo na istoku zemlje, u rudarskom naselju Zletovo kod Štipa kada je zet iz pištolja pucao na ženu i dva muškarca koji su ubijeni

SKOPLJE - U Makedoniji je jutros izvršeno trostruko ubistvo u kome su žrtve žena i dva muškarca, saopštila je policija. Ubistvo se dogodilo na istoku zemlje, u rudarskom naselju Zletovo kod Probištipa.

Kako je zasad saopšteno ubijeni su Ilija M. (65), Jana M. (63) i Metodi M. (51) koji je ubijen u drugoj kući i prema nezvaničnim informacijama nije u rodbinskim odnosima sa ubijenim supružnicima. Za trostruko ubistvo osumnjičen je četrdesetogodišnji profesionalni vojnik Dragan Manojlov koji je u vreme ubistva navodno bio na dužnosti, koju je napustio.

Slučaj je policiji prijavila ćerka ubijenih supružnika, koja je čula pucnjavu iz kuće svojih roditelja i odmah pozvala policiju. Inače ćerkina kuća nalazi se nedaleko od kuće ubijenih.

Na mestu zločina stigle su brojne policijske i istražne ekipe, a po nalogu javnog tužioca u Štipu, blokiran je ceo reon i u toku je potraga za ubicom.

Ovo je drugo trostruko ubistvo u Makedoniji u poslednje dve sedmice.U Kavadarcima je, početkom novembra, muškarac ubio taštu, tasta i svastiku.

( Tanjug/Kurir.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track