TUGA DO NEBA: JANA ME JE PITALA Da li ste mi našli mamu?
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice

TUGA DO NEBA: JANA ME JE PITALA Da li ste mi našli mamu?

Crna Hronika -

Šta sam mogao da kažem svom detetu osim da tata živi za nju i mamu, kaže za Kurir očajni Zoran

BEOGRAD - Jana je veoma inteligentna devojčica koje sve oseća. Možete da zamislite kako mi je bilo kad me je pitala: „Da li ste pronašli moju mamu?“ Šta sam mogao da kažem detetu osim da tata živi za nju i mamu - kaže za Kurir Zoran Marjanović (37), suprug pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je brutalno ubijena prošle subote u naselju Crvenka kod Borče.Devet dana posle tragedije Zoran najviše vremena provodi s ćerkom Janom (5).Bile su mnogo vezane- Jana još uvek ne ide u vrtić, želi da bude u porodičnom okruženju. Svi smo joj maksimalno posvećeni i već sam kontaktirao s psiholozima koji će raditi s njom u narednom periodu da bi dete, ako je ikako moguće, imalo što manje posledica zbog cele situacije. Ona je veoma emotivna i bila je mnogo vezana za Jelenu, pošto se nijednog trenutka nisu razdvajale. Jelena je imala čitav ritual sa Janom - po ceo dan joj je menjala haljinice, frizure, išla je s njom u šoping i pevale su pesme u studiju - kaže Zoran.Naš sagovornik kaže da čeka da policija uhapsi ubicu njegove supruge, ali i da prati pisanje medija o ovom slučaju.- Krivo mi je što pojedini mediji i dalje ubacuju netačne i neproverene informacije vezano za neke moje izjave, što nema veze sa istinom. Samo izazivaju ljude i hejtere da budu u zabludi i ostavljaju neprimerene komentare. Treba pustiti policiju da radi svoj posao, a ja verujem da će se sve završiti veoma brzo - priča Marjanović.

Majka posetila sina Vihora

On je još jednom ponovio da ne poznaje porodicu Rojko iz Crvenke, kao ni Nebojšu Rojka (31) zvanog Vihor, koga policija tek treba da sasluša u vezi sa Jeleninim ubistvom.- Nikad nisam čuo za njih, niti sam bio kod njih u kući. Posle Jeleninog nestanka bio sam na nekoliko mesta u blizini nasipa da pitam da li je neko nešto video, a da li su to bili ti ljudi, ne znam. I to je bilo u nedelju ujutru. Moj rođeni brat je pozvonio ljudima na vrata, čisto da se raspita i ništa više od toga. Inače, više ne želim da dajem nikakve izjave za medije dok se slučaj ne zatvori. Mislim da sam bio fer i korektan prema svima, sve je rečeno i nema potrebe da se nastavlja priča - poručio je Zoran.Nebojša Rojko, koji je u subotu uhapšen u Brčkom, prebačen je u zatvor u Sarajevu. Njegova majka otišla je da ga poseti i da mu odnese stvari i dokumenta.- Kada su ga uhapsili, nije imao ništa kod sebe. Donela sam mu ličnu kartu i nešto garderobe kako bi mogli da ga ubrzo isporuče Srbiji - rekla je za Kurir Nena, koja otišla u Brčko i trebalo bi danas da se vidi sa sinom.

Promenio lični opisOŠIŠAO SE I OBRIJAO ZBOG DETETAZoran je prošle nedelje proveo 48 sati na saslušanju u policiji, a odmah po dolasku kući obrijao se i ošišao.- Svašta se i o tome pisalo po medijima. Pa normalno je bilo da se sredim. Nisam želeo da pred svoje dete izađem neuredan, dovoljno je to što me već gleda tužnog - objasnio je Zoran.

Policija hapsi ubicuSTEŽE SE OBRUČ OKO ZLOČINCAUbica Jelene Krsmanović Marjanović je otkriven i policija će nakon prikupljanja svih dokaza i završetka brojnih veštačenja uhapsiti zločinca.- Forenzičari češljaju teren i traže oružje kojim je ubijena Jelena. Ispitane su na desetine ljudi, proveravaju se eventualne pretnje na društvenim mrežama. Ove nedelje biće gotovi neki rezultati veštačenja - kaže izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track