POGODIO GA ZALUTALI METAK Lončar Stanje turskog državljanina stabilno
Foto: Turcin Ranjen, Printskrin Rts

Pucnjava u klubu Plastik

POGODIO GA ZALUTALI METAK Lončar Stanje turskog državljanina stabilno

Crna Hronika -
Nepoznati napadač je iz automobila pucao na pripadnike obezbeđenja koji su stajali ispred kluba a pogodio turskog državljanina, koji je bio sa devojkom. Mladić je odmah prebačen u Hitnu pomoć a potom u Urgentni centar

BEOGRAD - Zdravstevno stanje ranjenog turskog državljanina je trenutno stabilno i pratiće se iz časa u čas, a sutra ga očekuje još jedna operacija, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da beogradska policija intezivno traga za počiniocima i da će to biti prioritet za organe gonjenja.

Turski državljanin star 26 godina ranjen je jutros oko pola tri u pucnjavi u klubu Plastik na uglu Takovske ulice sa Dalmatinskom.

Kako javlja RTS,njega je metak pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici, nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u pravcu obezbeđenja. Incident se dogodio oko pola tri kada je obezbeđene tog kluba, koji se nalazi na uglu Dalmatinske i Takovske, izbacilo tri gosta koji su zatim iz vozila u pokretu pucali na obezbeđenje i tom prilikom je jedan od metaka probio drvena vrata i naneo tešku telesnu povredu turskom državljaninu koji se nalazio u klubu ispred dela za garderobu. Muškarac je ranjen na garderobi u trenutku kada je uzimao jaknu. S njim je bila i devojka, koja nije pogođena. Mladić je odmah prebačen u Hitnu pomoć a potom u Urgentni centar.

Muškarac je zadobio ranu u predelu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je Macura.

Danas u toku dana povređenog turskog državljanina posetiće ministar unutrašnjih poslova Neboša Stefanović, minisar zdravlja Zlatibor Lončar i ambasador Turskeu Srbiji Mehmet Kemal Bozaj.

U tuči u jednom klubu na uglu Nemanjine sa Sarajevskom ulicom oko ponoći povređene su dve muške osobe starosti 24 godine i prebačene su u Urgentni centar.Portparol Hitne pomoći je rekla da su u saobraćajnom udesu oko 23 sata na autoputu kod isključenja sa Voždovca povređene tri muške osobe i da su prevezene u Urgentni centar.Ženska osoba stara 33 godine oborena je nešto posle ponoći u ulici Braće Jerkovića 78 i tom prilikom je zadobila povrede glave, ramena i kuka i prevezena je u Urgentni centar.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 136 intervencija od kojih 25 na javnim mestoma, rekla je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, asmatičari i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track