UBICA JOJ BUŠIO RUPE U GLAVI! Novi detalji ubistva Jelene Marjanović
Foto: Facebook

Istraga ide sporo ali u pravom smeru

UBICA JOJ BUŠIO RUPE U GLAVI! Novi detalji ubistva Jelene Marjanović

Crna Hronika -

Pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33) ubica je bukvalno izbušio glavu metalnim predmetom navodi izvor blizak istrazi.

Istragom se došlo do saznanja da je ubica Jelenu usmrtio predmetom koji ima metalni vrh, ali je blago zakrivljen, te joj je udarcima bukvalno pravio rupe u glavi!

- Obdukcija ubijene pevačice je pokazala da joj je ubica na više mesta polomio lobanju i na taj način je usmrtio.

Istraga ide sporo, ali se kreće u pravom smeru, jer su još uvek u toku brojna složena veštačenja. Naime, na samom nasipu se mešaju dve bazne stanice mobilnih operatera, pa operativci taj posao rade ručno, odnosno ukrštaju i proveravaju osobe čiji je mobilni signal tu uhvaćen u momentu kada se desio zločin - navodi sagovornik blizak istrazi.

On navodi da se, takođe, radi i trasološko veštačenje terena.

- Na osnovu tragova pronađenih na blizu kilometar od stadiona u Crvenci, u naselju Borča, utvrđeno je da je Jelena sišla sa nasipa i da se šetala donjom stranom, ali je zanimljivo da je njen suprug Zoran Marjanović tu nije video iako je pogled dobar i pregledan - kaže sagovornik.

Izvor kaže da su inspektori ponovo saslušali sve osobe koje su Marjanovići naveli kao svedoke.

Foto: Dragan Kadić

- Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoran Marjanović nakon Jeleninog nestanka pozvao upomoć prijatelja iz detinjstva, koji je policajac. Taj policajac se priključio potrazi za Jelenom, ali kao prijatelj. On je Zoranu obezbedio dobar alibi za taj dan, ali tek nakon 18 sati. Njega su odmah ispitali inspektori i on im je ispričao kako ga je Zoran pozvao, u koliko sati i šta mu je rekao.Tokom istrage pronađen je snimak na kojem se vidi kako Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana stižu u naselje Crvenka i parkiraju auto ispred prodavnice - dodaje izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik otkriva da se na tom snimku vidi i deo nasipa i trenutak kada Jelena kreće da trči, kao i Zoran i Jana kako stoje u neposrednoj blizini stadiona i sve vreme gledaju ka njoj.

- Na samom nasipu kod kanala, gde je pronađeno Jelenino telo, inspektori su našli neke predmete koji se nalaze na veštačenju, kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa zločinom. Iako su prošla četiri i po meseca od ubistva pevačice, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice - rekao je sagovornik.

Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je u subotu 2. aprila. Njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči. Jelenin nestanak prijavio je nekoliko sati kasnije suprug Zoran, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom. Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodišnjom ćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Pokopaću ih na sudu"

Rada Matić, gastarbajterka iz Beča, koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, poručila je Vladimiru Marjanoviću, koji je protiv nje podneo krivičnu prijavu zbog izjava da joj je nudio novac i pozivao na orgije, da će ga “pokopati na sudu”.

-Da, razumem da ih drma finansijska kriza jer veštica Zorica ne radi. Ne smeju tajkuni i moćnici više da joj dolaze, jer se pročulo da su imali tretmane kod vračare i sektašice. Zato pokušavaju da dođu do para na svaki način, a da opet glume neke žrtve. Pozivam poglavicu na suđenje bez advokata, jer ću i ja sama doći. Da se susretnemo oči u oči, da vidimo ko laže. Ako je čist, advokat mu ne treba, kao ni meni. Da ih podsetim, rekla sam da su sektaši, da je na čelu Zorica i zašto me za to nisu tužili??? Postavlja se pitanje zašto im je sve bitnije od toga ko je ubio Jelenu. Poručujem im da budu mirni jer ću ih pokopati još gore nego što se sami zakopavaju iz dana u dan - rekla je Rada.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track