UBISTVO BJELANOVIĆA NARUČENO: Policija uhapsila jednog, a na tragu drugom osumnjičenom
Foto: Dado Đilas Poslao Slike Na Mail

Likvidacija naručena

UBISTVO BJELANOVIĆA NARUČENO: Policija uhapsila jednog, a na tragu drugom osumnjičenom

Crna Hronika -
Policija je uhapsila jednog i sve je bliže drugom osumnjičenom za ubistvo Vladimira Bjelanovića, koji upucan na Vračaru.

Prvi osumnjičeni je uhapšen u četvrtak ujutro i nakon saslušanja je dao više informacija na osnovu kojih je policija bliža drugom osumnjičenom pošto je utvrđeno da su najmanje dve osobe učestvovale u pucnjavi.

"Za uhapšenog smo sigurni da je učetvovao u ubistvu Bjelanovića. Čak imamo i dokaze kao što je DNK, ali u toku je prikupljanje i novih dokaza. Nakon njegovog hapšenja, skoro smo sigurni u identitet drugog osumnjičenog, ali zbog istrage ne možemo da saopštimo imena. Inače, uhapšeni nije pružao otpor prilikom privođenja i odmah je počeo da sarađuje sa policijom. Obojica imaju dosije u policiji, a prema našim dosadašnjim saznanjima, njih dvojica su bili plaćeni da likvidiraju Bjelanovića.", kaže izvor iz policije za Kurir.

Podsećamo, Vladimir Bjelanović (37) iz Beograda ubijen je u sačekuši u Mileševskoj ulici na Vračaru, dok njegova devojka T. M. (34) nije povređena u krvavom obračunu.

Ubica koji je na žrtvu iz „heklera“ ispalio više od 30 metaka i na kraju ga overio u glavu pobegao je crnim „fijatom“.

Napad se dogodio oko 10 časova u centru Beograda, naočigled brojnih prolaznika, u blizini škole, vrtića, parka, dečjeg pozorišta „Puž“ i policijske stanice Vračar! Pravo je čudo da nije bilo još žrtava ili povređenih jer je u pucnjavi oštećeno čak deset parkiranih automobila!

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track