UBISTVO JURIŠIĆA: Fatalna udovica Cvetka Simića dala alibi Bojoviću

Svedočila žena Cvetka Simića

UBISTVO JURIŠIĆA: Fatalna udovica Cvetka Simića dala alibi Bojoviću

Crna Hronika -
Ana Simić na sudu u Španiji izjavila da vođa „zemunskog klana“ nije ubio Milana Jurišića i da mu je sve smestio Sretko Kalinić

MADRID - Ana Simić, udovica Cvetka Simića, saslušana je u Madridu kao svedok na suđenju Luki Bojoviću i tom prilikom je izjavila da je sigurna da Bojović nije ubio Milana Jurišića!Kako prenose španski mediji, fatalna udovica izjavila je da je Sretko Kalinić, s kojim je nekad bila u tajnoj vezi, lažno optužio Luku Bojovića jer je želeo da mu se osveti. Ona je Kalinića optužila i za ubistvo njenog supruga 2010. godine.Kum na venčanju- Luka Bojović je s mojim suprugom Cvetkom bio blizak prijatelj, toliko blizak da nam je bio kum na venčanju. Kad su između Cvetka i mene počeli bračni problemi, Luka se trudio da nam pomogne i možda je imao najveće zasluge što sam na kraju odlučila da ne ostavim Cvetka i ne odem kod Sretka Kalinića - ispričala je, kako prenose španski mediji, Ana Simić pred sudijama.Ona je detaljno objasnila i kako je upoznala Kalinića, zloglasnog pripadnika „zemunskog klana“.- Suprug me upoznao s Kalinićem 2006. godine. Posle toga je Kalinić počeo da mi šalje imejl poruke i započeli smo ljubavnu vezu. Pune četiri godine bila sam u iskušenju da li da ostavim muža ili ne. Kad sam 2010. odlučila da to ne učinim, Cvetko je jednostavno nestao - ispričala je Ana.

Ana priznala na sudu da je bila u tajnoj vezi s Kalinićem
Ana priznala na sudu da je bila u tajnoj vezi s Kalinićem

Udovica je, prema navodima španskih medija, rekla i da smatra da je Kalinić, koji je poznat po nadimku Zver, sumnjao da se u „ljubavni trougao“ umešao i Luka Bojović.- Kalinić je na neki način krivio Luku Bojovića što nisam ostavila Cvetka, a mesec dana posle odluke da se ne razvedem suprug mi je jednostavno nestao - rekla je Ana Simić.Telo u jezeruObezglavljeni leš Cvetka Simića nađen je 2010. godine u zagrebačkom jezeru Jarun. Simićeva supruga je, podsetimo, i pred Specijalnim sudom u Beogradu ranije otkrila tajnu o ljubavnoj vezi s Kalinićem i optužila ga da joj je ubio supruga. On je tada, međutim, tvrdio da to nije tačno.

OptužnicaSAMLELI I POJELI JURIŠIĆALuka Bojović je, prema španskoj optužnici, 2009. ubio Milana Jurišića tako što ga je četiri-pet puta udario čekićem u glavu, a u tome su mu pomogli Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić i Vladimir Mijanović. Jurišićevo telo zatim su preneli u kuhinju i tamo ga raskomadali. Delove su umotali u papir i kese i stavili u frižider, a zatim od toga napravili gulaš. Kosti su s mosta bacili u reku Manzanares, gde su i pronađene 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja