UBISTVO NA VRAČARU: Ubo ga u srce zbog 50 dinara
Foto: Marina Lopicic

Zločin u bifeu

UBISTVO NA VRAČARU: Ubo ga u srce zbog 50 dinara

Crna Hronika -
Miodrag Lj. (58) uhapšen zbog sumnje da je ubio Vojislava Stevanovića (51) posle svađe zbog računa za čašicu rakije

BEOGRAD - Miodrag Lj. (58) uhapšen je zbog sumnje da je u bifeu Saveza invalida rada na Vračaru ubio Vojislava Stevanovića (51).

Do zločina je došlo posle svađe zbog neplaćenog računa za čašicu rakije od 50 dinara, nakon čega je Miodrag Lj. ubo Vojislava u srce.U bifeu, o kom brine dvadesetak prijatelja, u ponedeljak uveče, osim Miodraga i Vojislava, bila su još dvojica njihovih poznanika.Radio kao konobar- Miodrag je te večeri bio dežuran i radio je kao konobar. Mi smo sedeli i pili. Posle 22 sata, Miodrag je hteo Vojislavu da naplati račun jer je fajront. Voja je popio čašicu rakije, koja košta 50 dinara, ali nije hteo da izvadi novac. Ubeđivao je Miodraga da mu je platio, ali je ovaj uporno negirao - kaže za Kurir očevidac Vukadin Lutovac (63).Između njih dvojice ubrzo je došlo do svađe. Prema rečima Lutovca, Miodrag se kroz suze kleo da nikoga ne bi zakinuo za piće.- Onda je otišao u kuhinju. Vojislav mu je nešto dobacivao, a onda krenuo za njim. Miodrag se možda uplašio jer je Voja jači od njega. Zgrabio je lovački nož, koji smo nameravali da poklonimo prijatelju, i ubo ga u grudi. Mi ništa nismo videli jer smo nastavili da sedimo za stolom. Tad je Voja došao do nas, podigao majicu i rekao nam: „Uboden sam“. Izgubio je svest i pao na leđa - kaže Lutovac.

Vukadin Lutovac
Vukadin Lutovac

Ubica zanemeoNakon što je ubo Stevanovića, Miodrag je pozvao Hitnu pomoć i policiju.- Rekao je: „Dođite, ubio sam čoveka“. Posle toga je sve vreme ćutao. Još sam u šoku zbog svega. Prizor je bio jeziv. Mom prijatelju je čak i pozlilo. Onesvestio se ispred lokala - rekao je potreseni Lutovac.

Alkohol krivacPRIJATELJ: OBOJICA SU DIVNI LJUDIPrijatelji o Vojislavu i Miodragu imaju samo reči hvale.Obojica su divni ljudi! Vojislav je oženjen i ima sina. Radio je u obezbeđenju. Miodrag je razveden i uskoro je trebalo da ode u penziju. Žao mi je i jednog i drugog. Alkohol je jedini krivac za ovo što se desilo - kaže Vukadin Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track