UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Majka optuženog: Bog nek prosti Šaranoviću, uvukao je decu u veliki kriminal
Foto: Stefan Jokić

Specijalni sud u Beogradu

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Majka optuženog: Bog nek prosti Šaranoviću, uvukao je decu u veliki kriminal

Crna Hronika -

BEOGRAD - Smilja Šćepanović, majka MIloša Vojinovića koji je priznao da je ubio MIloša Vidakovića u Budvi i ispričao ulogu okrivljenih u ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, izjavila je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da joj je sin postao ubica zbog okrivljenog Miloša Delibašića.

"Neka Šaranoviću Bog dušu prosti, ali deca su uvučena u veliki kriminal", rekla je danas u sudnici majka Miloša Delibašića, misleći na Slobodana Šaranovića, koji je nedavno ubijen u Budvi.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

"Ja sam u strahu od Miloša Delibašića, bila sam i od Slobodana Šaranovića. Ako mi se nešto desi, meni ili mojoj porodici, da znate da je to Delibašić", ispričala je Smilja Šćepanović, navodeći da i dalje prima pretnje.

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Saša Cvetanović Pitbul: Plašim se da će mi ubiti brata

Ona je tokom svedočenja rekla i da su se njen sin i Delibašić intenzivno družili ali da je rešila sve da isspriča jer je majka i oseća sa porodicom Vidaković.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Nisam znala šta spremaju, verujem u ovu državu, mesto im je u zatvoru . Moj sin nije cvećka, to sam znala, ali zbog druženja sa Delibašićem, postao je ubica", rekla je ona.

ZNAO JE DA MU JE ŽIVOT U OPASNOSTI: Šaranović još u decembru prijavio policiji da je na meti ubica

(J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track