UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Očevici pred sudom: Mislili smo da se snima film!
Foto: Stefan Jokić

Specijalni sud u Beogradu

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Očevici pred sudom: Mislili smo da se snima film!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policijska inspektorka Gordana Milanović koja se slučajno našla u blizini mesta u centru Beograda u Ulici carice Milice na kom je 29. aprila 2013. ubijen rođeni brat Luke Bojovića, Nikola, ispričala je danas pred sudom da joj je scena sve izgledalo tako da je pomislila da se snima film.

Ona je navela da joj je čovek koji je pucao u Nikolu Bojovića, po načinu na koji je držao pištolj, delovao kao amater.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

"Čula sam pucanj, učinilo mi se da je petarda. Ja sam bila na 80 do 100 metara odatle. Kada sam pogledala, videla sam čoveka sa pištoljem u ruci", ispričala je ona i navela da je zapazila da je onaj koji je upucan dugo izdržao da ne padne, a da je ubica nastavio da puca i da praktično kruži oko njega.

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Majka optuženog: Bog nek prosti Šaranoviću, uvukao je decu u veliki kriminal

"S te razdaljine nisam mogla da mu vidim lik i ne bih mogla da ga prepoznam. Ima je kapu ili kačket, zapazila sam maskirni prsluk, kao ribarski", ispričala je policijska službenica i dodala da tada nije znala ko je žrtva, ali da je uz Nikolu Bojovića ostala do dolaska policije.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Ni njen kolega Branislav Stojanović nije mogao da prepozna ubicu, jer je prolazio kolima kada su se začuli pucnji, ali nije video šta se dogodilo.

NEKA ME MARIJA STRELJA AKO JE SAŠA UBICA: Cvetanović se kune da su Pitbulu smestili ubistvo Bojovića

Pred sudom je danas svedočio i Uroš Denčić, koji iz detinjstva poznaje optužene Miloša Delibašića i Miloša Vojnovića, a koji je kako je ispričao toga dana slučajno bio u blizini mesta zločina, jer je za firmu "Štrabak" radio na trotoaru Ulice carice Milice.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Čuo sam kao zvuk kapisle, mislio sam da je to snimanje scene za film, koji se tih dana snimao. Nisam obraćao pažnju, ali sam primetio čoveka koji je imao taman kačket i jaknu koji je otišao ulicom Maršala Birjuzova", rekao je on.

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Saša Cvetanović Pitbul: Plašim se da će mi ubiti brata

Podsetimo, za ubistvo Nikole Bojovića optužen je Saša Cvetanović, koji je danas u sudnici protestvovao zbog toga što je njegova slika objavljena u medijima, pa bi svedoci na osnovu toga mogli da ga prepoznaju zbog toga.

(J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja