UBISTVO PA SAMOUBISTVO: Iskasapio ženu posle razvoda!
Foto: Privatna Arhiva

Mile Obradović (67) ubio suprugu pa sebe

UBISTVO PA SAMOUBISTVO: Iskasapio ženu posle razvoda!

Crna Hronika -

Miru Radumilo (55) ubio je sa više uboda nožem bivši suprug u porodičnoj kući u Apatinu, nakon što ju je godinama zverski tukao i zlostavljao, što je ona prijavljivala

APATIN - Mile Obradović (67) sinoć oko 18 časova sa više uboda nožem usmrtio je bivšu suprugu Miru Radumilo (55), a potom je i sebe teško ranio i nedugo zatim preminuo na operacionom stolu u somborskoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“.Nakon obdukcija tela, koje su obavljene u Zavodu za sudsku medicinu u Novom Sadu, danas će na gradskom groblju u Apatinu biti i sahrane - Mire u 15, a Mileta u 17 časova.Jeziv prizorZločin se dogodio u kući nesrećne žene, u Ulici 29. novembra.- Ubio ju je u sobi. Ona je ležala na kauču, mrtva, a on je pored nje klečao na podu. Davao je znakove života. Imao je konopac oko vrata, krvi je bilo po celom stanu, pa i kod ulaznih vrata, a on se i kad smo došli, nakon što se malo osvestio, nekoliko puta ubo nožem. Prizor je bio jeziv - navodi naš izvor blizak istrazi.Hitna pomoć ga je odvezla u somborsku bolnicu, ali je zbog težine povreda izdahnuo na operacionom stolu i pored ogromnih napora dežurnih hirurga da mu spasu život.

Porodica i prijatelji su bili upoznati sa problemima ovog bivšeg para. Kažu da ga je Mira ranije nekoliko puta prijavljivala za pretnje i napade, ali da to u poslednje vreme nije činila, navodno joj je bilo dosta života u dugogodišnjem strahu.Živela u strahu- Ceo njihov zajednički život bio je pakao za Miru. Trpela je batine, pretnje, prijavljivala ga je i policiji, koja mu je pre nekoliko godina oduzela i oružje koje je posedovao jer je bio lovac. Bio je čak smešten i u bolnicu. Međutim, njegovoj opsesiji nije bilo leka. Stalno ju je pratio, vozio se biciklom ispred njene kuće, presretao je na ulici. Jednostavno, nikad nije imala mira od njega i živela je u večitom strahu. Pre sedam godina prešla je kod majke u kuću. Nakon njene smrti, Mira je ostala tu da živi sama, a od pre godinu dana kod nje se preselio sin njene pokojne sestre Uroš i činilo se da joj slede neke lepše i mirnije godine od prethodnih - priča kroz suze bliska rođaka pokojne Mire.

Posesivan i ljubomoranDVE NEDELJE JOJ PRETIO I UHODIO JENakon kraćeg mira, pretnje su nastavljene pre dve nedelje, i to intenzivnije.- Požalila nam se nekoliko puta, ali i rekla da više nema snage čak ni da se boji. Videlo se u njenom pogledu i ponašanju da dugo živi u strahu. On je bio takav da nije mogao ni sa njom ni bez nje. Uhodio ju je non-stop, nije joj davao mira ni časa. Bio je i opsednut i posesivan. Smetalo mu je i što kontaktira sa njihovom ćerkom i viđa unučad, koju je obožavala, šestogodišnju unuku i pre nekoliko meseci rođenog unuka. A oni su, uz posao u domu starih, bili sav njen život - u suzama priča rođaka.

Jasminka Miljuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track