UBISTVO SUVLASNIKA PINK TAKSIJA: Gaćeša pogođen sa po dva metka u glavu i leđa!

Sačekuša na Zvezdari

UBISTVO SUVLASNIKA PINK TAKSIJA: Gaćeša pogođen sa po dva metka u glavu i leđa!

Crna Hronika -
Dvojica napadača ispalila četiri metka na Teodora Gaćešu Tedija, suvlasnika „Pink taksija“, koji je izlazio iz svojih kola, i pobegli

BEOGRAD - Teodor Gaćeša (49), zvani Tedi, suvlasnik „Pink taksija“, ubijen je juče u Učiteljskom naselju na Zvezdari. Kako Kurir saznaje, dvojica napadača ispalila su četiri metka u leđa i glavu Gaćeši i pobegli.Napad se dogodio oko 16 časova u ulici u kojoj je u blizini osnovna škola, ali i sedište udruženja „Pink taksi“. Teodor je parkirao svoj „mercedes“ u Kozarčevoj ulici.Preminuo na mestu- Izašao je iz kola i krenuo ka obližnjem kafiću, u kome su ga čekale kolege. Posle nekoliko koraka prišla su mu dvojica napadača, od kojih je jedan u belom duksu pucao u njega, a zatim su pobegli. Gaćeša je pogođen sa po dva metka u glavu i leđa iz malokalibarskog pištolja i preminuo je na mestu - kaže naš izvor iz istrage.Očevici kažu da se na mestu napada nalazila grupa Roma koja se razbežala posle pucnjave.- Komšija mi je javio da nedaleko od moje kuće leži čovek nasred ulice. Izašao sam i video. Imao je rupe od metaka po leđima. Stavio sam trouglove sa obe strane i pozvao policiju. Iako smo obezbedili mesto zločina, jedan kombi je prošao pored tela i nije se obazirao na mrtvog čoveka - priča meštanin ovog kraja.Od stanara iz okolnih zgrada smo saznali da je Gaćeša razveden i da ima troje dece.- Često je dolazio ovde jer je u blizini sedište „Pink taksija“, čiji je on suvlasnik. Šokirani smo, ovo je miran kraj, u blizini je škola. Čovek je ubijen nasred ulice - pričaju naši sagovornici.

Neverica... Prijateljica ubijenog Teodora
Neverica... Prijateljica ubijenog Teodora

Ubio 2000, ali je bio neuračunljivPosle ubistva, vozači i dispečerski centar „Pink taksija“ delimično su obustavili rad.- Verovatno su ga ubice pratile i znale njegovo kretanje. Čekali su najbolji trenutak za napad - pričaju Teodorove kolege taksisti, koji su se juče u velikom broju okupili na mestu zločina.Inače, Teodor Gaćeša, zvani Tedi, ispred svoje kuće u Beogradskoj ulici 178, u naselju Kaluđerica, 15. maja 2000. ubio je Ljubomira Negra (43) jer ga je, kako je tada izjavio, maltretirao i ucenjivao tražeći novac. Negro je ubijen nelegalnim pištoljem sa nekoliko hitaca, po jednim u glavu, grudi i stomak.Posle ubistva, Gaćeša je telefonom pozvao policiju i prijavio pucnjavu. Kada je patrola policije Kaluđerica došla ispred kuće u Beogradskoj ulici, Gaćeša ih je sačekao, predao se i dao im pištolj iz kog je pucao.Ipak, kasnije je tokom istrage oslobođen zbog neuračunljivosti. Teodor Gaćeša je sa prijateljima pre šest godina osnovao udruženje „Pink taksi“. Taksi karijeru započeo je u „Žutom taksiju“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja