UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Upucao narko-bosa, osuđen na 18 godina
Foto: Slađana Stojanović, Vojislav Škrbić, Ubistvo, Narko Bos, Presud

Presuda za zločin

UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Upucao narko-bosa, osuđen na 18 godina

Crna Hronika -
Interesantno je da ni na jednom od 11 pretresa, koliko ih je ukupno održano, nije bio niko od članova Škrbićeve porodice, niti su imali advokata

NOVI SAD - Dušan Buha (26) iz Bačkog Dobrog Polja osuđen je na 18 godina godina zatvora zbog ubistva novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića iz Kaća.

Miloš Buha, koji je u bekstvu, u odsustvu je osuđen na 15 godina zatvora zbog pomaganja.

- Dušan je za ubistvo osuđen na 17, a za nedozvoljeno nošenje oružja na dve godine robije. Miloš je pomogao Dušanu u saizvršenju teškog ubistva. On je prvi prišao ubijenom i počeo da razgovara s njim, zbog čega Škrbić nije mogao da vidi šta Dušan radi - naveo je sudija Miroljub Novičević u obrazloženju presude.

Dušan Buha doveden je iz zatvora na Klisi pod velikim merama bezbednosti, a pripadnici Interventne jedinice prisustvovali su i izricanju presude. Interesantno je da ni na jednom od 11 pretresa, koliko ih je ukupno održano, nije bio niko od članova Škrbićeve porodice, niti su imali advokata.Vojislav Škrbić ubijen je 22. maja 2014. u restoranu „Gondola“ u centru Novog Sada. Dušan Buha je naočigled gostiju ispalio dva hica u narko-bosa i potom je pobegao.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track