STRAVIČAN UDES NA PUTU KRALJEVO - RAŠKA: Dečak (8) poginuo, majka teško povređena u sudaru
Foto: Čitalac Kurira

Blizu varošice Upće

STRAVIČAN UDES NA PUTU KRALJEVO - RAŠKA: Dečak (8) poginuo, majka teško povređena u sudaru

Crna Hronika -

KRALJEVO - Dečak star osam godina poginuo je oko 13 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magsitrali, u mestu Bare između Kraljeva i Raške, blizu varošice Ušće.

Majka dečaka, čiji identitet takođe do zaključenja ovog izdanja nije bio poznat teško je povređena u ovom udesu i sa prelomima grudnog koša, ruke i kolena zbrinuta je u Opštoj bolnici u "Studenica" u Kraljevu i nije juče popodne bila vitalno ugrožena.

Po izjavi lekara bolnice u Kraljevu, dečak je u bolnicu sa povredama glave i desne natkolenice dovezen bez pulsa, pokušana je reanimacija koja je trajala 45 minuta, ali lekari nisu uspeli da spasu život detetu.

do popodnevnih sati nije bilo zvaničnih informacija kako je do udesa došlo. Zna se jedino da su majka i dete koje je preminulo bili u putničkom automobilu koji se sudario sa teretnim vozilom.

Majka i dete koji su najverovatnije sa područja Raške odmah posle udesa kolima hitne pomoći prebačeni u Kraljevo gde uprkos velikim naporima lekara dete nije spaseno.

Saobraćaj na ovom delu puta juče je zbog uviđaja bio u prekidu više sati.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track