SREĐEN HAOS U NEMANJINOJ: Posle sudara dva automobila, autobus naleteo na tramvaj
Foto: Dado Đilas

Krkljanac

SREĐEN HAOS U NEMANJINOJ: Posle sudara dva automobila, autobus naleteo na tramvaj

Crna Hronika -
Autobus je išao paralelno sa tramvajem, uz Nemanjinu ulicu ka Slaviji. Pokušao je da skrene, ali nije video tramvaj i udario je u njega. Jedna žena putnica autobusa (60) je lakše povređena

BEOGRAD - Dva udesa dogodila se u Nemanjinoj ulici u roku od samo 10 minuta. Oko 17.30 sati sudarila su se dva automobila, a posle 10 minuta autobus je naleteo na tramvaj. Ovo je izazvalo ogormne gužve u saobraćaju, ali je oko 19 sati saobraćaj normalizovan.

- Potpuni je haos, tramvaj je preprečio celu raskrsnicu, a s druge strane su ova dva automobila... Izbegavajte Nemanjinu - javljali su građani na društvenim mrežama oko 17.30 sati

Prema podacima Hitne pomoći, samo jedna žena lakše je povređena u ova dva udesa.

- Sudar je bio u 17.40 sati. Sudarili su se tramvaj sa linije 9L i autobus "Dunavprevoza". Autobus je išao paralelno sa tramvajem, uz Nemanjinu ulicu ka Slaviji. Pokušao je da skrene, ali nije video tramvaj i udario je u njega. Verovatno je pokušao nedozvoljeno da skrene iz ulice Nemanjina u Kneza Miloša. Jedna žena putnica autobusa (60) je lakše povređena. U tramvaju nema povređenih. Trolejbusi su bili u zastoju, a tramvaje smo preusmerili - kažu u GSP.

U drugom udesu, učestvovala su dva automobila na uglu Ulice srpskih vladara i Ulice kneza Miloša. Srećom, nije bilo povređenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track