DOLIJAO PEDOFIL (70) IZ ŽARKOVA: Otmičar devojčice (10) uhapšen, roditelji iz naselja odahnuli

Namamio je u parku

DOLIJAO PEDOFIL (70) IZ ŽARKOVA: Otmičar devojčice (10) uhapšen, roditelji iz naselja odahnuli

Crna Hronika -
Čim su stigli u stan Milan G. je spopao devojčicu, ali je dete uspelo da pobegne, otrči kući i javi majci šta se dogodilo

BEOGRAD - Policija je uhapsila M.G. (70) iz beogradskog naselja Žarkovo zbog napastvovanja desetogodišnje devojčice koja je, nakon što je napao, pobegla iz njegovog stana.

Manijak je dve devojčice uzrasta od pet i deset godina sreo u parku u Ulici Vladimira Rolovića u Žarkovu. Devojčice su se igrale u parku, a on im je prišao sa pitanjem da li žele da učestvuju u nagradnoj igri u vezi sa nekom zabavnom emisijom.

One su pristale, a kada je mlađa odgovorila tačno na pitanje, on joj je obećao nagradu od 100 dinara. Zatim je počeo da pretura po svojim džepovima, nakon čega je rekao da je novac ostavio kod kuće, pa je zamolio desetogodišnju devojčicu da zajedno sa njim odu do njegovog stana gde će joj dati novac.

Čim su stigli u stan Milan G. je spopao devojčicu, ali je dete uspelo da pobegne, otrči kući i javi majci šta se dogodilo. Majka devojčice je odmah pozvala policiju koja je otišla u kuću pedofila.

Milan G. je priznao delo pa je, uz konsultaciju sa tužilaštvom, osumnjičen za nedozvoljene polne radnje. Pedofil će u pritvoru biti zadržan 48 sati, nakon čega će uslediti sudski proces.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track