SMEDEREVO: Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka pa pobegao

Policija uhvatila begunca

SMEDEREVO: Uhapšen vozač koji je usmrtio pešaka pa pobegao

Crna Hronika -
Policija je tokom uviđaja utvrdilada je pešaka oborilo putničko vozilo "fiat stilo" smederevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač S. Đ. (47) iz Smedereva

SMEDEREVO - Policija u Smederevu rasvetlila je šta se dogodilo u udesu kada je u subotu ujutru pregažen pešak, a nepoznati vozač pobegao sa mesta događaja. Policija je tokom uviđaja utvrdilada je pešaka oborilo putničko vozilo "fiat stilo" smederevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač S. Đ. (47) iz Smedereva.

Do nezgode je došlo na ulazu u selo Vranovo kod Smedereva, kada je nepoznato vozilo, koje se kretalo iz pravca Smedereva prema Velikoj Plani, sletelo sa kolovoza i oborilo 73-godišnjeg muškarca, koji se kretao trotoarom, saopštila je policija.

Od posledica udara pešak je podlegao povredama, dok je vozač okrenuo vozilo prema Smederevu i napustio mesto nesreće. Vozač nije primetio da mu je na mestu udesa ostala registarska tablica. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, zbog postojanja osnovane sumnje da je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja i nije ukazao pomoć povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja