UHAPSIO GA MLADIĆ: Novosađanin pokušao da obije seks-šop
Foto: Profimedia

U torbi otkriven nož

UHAPSIO GA MLADIĆ: Novosađanin pokušao da obije seks-šop

Crna Hronika -
Mlađi muškarac pokušao je da opljačka prodavnicu seks pomagala i filmova za odrasle, ali ga je jedan od prolaznika koji je stajao sa devojkom savladao dok nije stigla policija

NOVI SAD - Novosađani su u subotu uhvatili muškarca (29) koji je pokušao da obije erotik šop „Climax“ u ulici Vase Pelagića.

Kako nezvanično saznajemo, mlađi muškarac je oko četiri sata izjutra pokušao da opljačka prodavnicu seks pomagala i filmova za odrasle, a kada jedan od prolaznika koji je stajao sa devojkom pokušao je da ga uhvati erotik šopa.

On je, da bi savladao lopova dok ne stigne policija, u pomoć pozvao i prolaznike, a dvojica studenata pomogla su mu da uhvate prestupnika.

- Pritrčali smo i držali tog momka dok nije došla interventna jedinica, a on je u torbi imao i nož na koji se policajac ubo dok je pretresao torbu- ispričao nam jedan od momaka koji su pomogli kod hapšenja.

Motivi pljačke još uvek nisu poznati, jer niko ne može da potvrdi da li je plan bio uzeti novac ili robu.

Inače, u ovom lokalu prodaju se igračke za odrasle, erotski veš, preparati za potenciju, kao i erotski fimovi.

Izlog ove prodavnice bio je razbijen i pre nedelju dana, ali nije poznato da li je tada nešto iz prodavnice odneto, a i počinilac nije pronađen.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track