UHVAĆEN: Migrant napao ženu u centru Beograda
Foto: Nebojša Mandić

Prekršajna prijava

UHVAĆEN: Migrant napao ženu u centru Beograda

Crna Hronika -
Protiv državljanina Sirije Mustafe Sabrija (20) podneta je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, jer u četvrtak uveče u centru prestonice Srbije 50-godišnju Beograđanku pipao po telu

BEOGRAD - Modna kreatorka Irena Grahovac objavila je na Tviteru da je njenu radnicu u četvrtak uveče jedan Sirijac pokušao da siluje u centru Beograda. U policiji su izjavili da je migrant nasrnuo na ženu i pobegao, ali i da je ubrzo uhvaćen.

Protiv državljanina Sirije Mustafe Sabrija (20) podneta je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, jer u četvrtak uveče u centru prestonice Srbije 50-godišnju Beograđanku pipao po telu.

“Žena se vraćala u stan u Ulici admirala Geprata. Osumnjičeni Sirijac joj je prišao s leđa, počeo da je dira po telu, za grudi, a zatim se uhvatio za međunožje. Odmah je pobegao”, kaže neimenovani izvor iz istrage.

Uplašena i uznemirena žena odmah je o napadu obavestila patrolu policije. Tvrdila je da je mladić, po svemu sudeći migrant, pokušao da je siluje, prenosi Blic.

“Utvrđen je njegov identitet i o napadu je obavešten tužilac. Tužilac je razmotrio sve i odlučio da nema elemenata krivičnog djela, pokušaja silovanja, već da protiv Sirijca bude podnijeta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira”, objašnjava izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track