Prikaži najnovije vesti
Saša Nikolić, ubio majku,
Na zidu dve umrlice, jedna do druge

UKLETA KUĆA: Ubio majku, otac pao s krova i umro

Crna Hronika 80

Muž i ja smo izvlačili mamu iz kuće. Saša zna da je i mene ubio ovim što je uradio, kaže sestra za Kurir

POŽAREVAC - Samo Saša zna zašto je ubio našu majku. Meni uzrok više i nije bitan, nje nema i nikada je ništa i niko neće vratiti. Da sam znala da će uraditi ovu najmonstruozniju stvar, sprečila bih ga sigurno - rekla je juče za Kurir ćerka Gordane Nikolić, koju je sin Saša ubio, pa potom podmetnuo požar.

Saša Nikolić (41) prekjuče je uhapšen zbog sumnje da je usmrtio majku u oktobru ove godine. Kako su nam ispričale komšije porodice Nikolić, Saša i Gordana su dan pre ubistva imali suđenje oko kuće, u kojoj je žena na kraju i usmrćena.
- Pričalo se da je Gordana isterala Sašu iz porodičnog doma, zbog čega su se sudili. Ona je tvrdila da je pokojni suprug tu kuću ostavio njoj, a ne sinu - objašnjavaju komšije iz Ulice Starine Novaka.

Kurir je juče stupio u kontakt sa ćerkom ubijene Gordane Nikolić, koja je smogla snage da, uprkos tragediji koja ju je zadesila, ispriča šta se dogodilo.
- Majka i Saša se nisu sudili oko kuće. On je imao zabranu prilaska jer je četiri meseca bio u pritvoru. Verujem u božju pravdu koja će ga stići. Komšije pričaju svašta, a ja najbolje znam kako smo nas dve živele i kolika sam joj podrška bila. Volela sam je više od svega na svetu i štitila sam je. On zna da je i mene ubio ovim što je uradio - ispričala nam je ćerka ubijene i potvrdila da se od smrti oca porodična kuća u Starine Novaka vodila na njenu majku.

Kako nam je rekla, upravo su ona i suprug pokušali da izvuku majku iz zapaljene kuće.
- Muž i ja smo polupali sve prozore da bi izašao dim, kako bismo je izvukli, a da se mi pritom ne ugušimo. Moj suprug ju je izneo iz kuće, a pomoglo nam je dvoje dobrih komšija. Molila sam i jecala da nam neko pomogne, svi su samo gledali - prisetila se Gordanina ćerka događaja od 7. oktobra.

Toga dana Saša je majku pretukao i zadavio. Da prikrije tragove, zapalio je kuću i nju s njom. Kako su nam komšije ispričale, Gordanin suprug je poginuo pre nekoliko godina, kad je pao s krova porodične kuće, koju je popravljao.
- Posle smrti muža Gordana je tu živela sa ćerkom i sinom - rekle su komšije.

Problemi
NIKAD SE NIJE ŽENIO

Komšije s kojima smo juče razgovarali navele su da Gordana nije bila previše druželjubiva, pa i da nisu bili upućeni u to da li je imala probleme.
- Ranije je radila u „Bambiju“, a nakon odlaska u penziju nije mnogo komunicirala s komšilukom. Saša je živeo u kući s njom, nikada se nije ženio, niti imao dece. On je uglavnom fizikalisao, a neko vreme je radio kao zidar - dodaju komšije.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir