UBICA DOŠAO NA BICIKLU: Ubijeni vođa veterničkog klana Nenad Opačić i njegova supruga!
Foto: Slađana Stojanović

Pucnjava u Novom Sadu

UBICA DOŠAO NA BICIKLU: Ubijeni vođa veterničkog klana Nenad Opačić i njegova supruga!

Crna Hronika -
Nenad i njegova supruga vraćali su se iz posete kumovima. Kada su izašli iz zgrade i krenuli prema kolima, sačekali su ih smrtonosni meci
1 / 4 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Nenad Opačić, vođa veterničkog klana iz Novog Sada, ubijen je u petak veče, saznaje Kurir. Od posledica ranjavanja preminula je i njegova supruga.

Tragedija se dogodila u ulici Braće Dronjak, oko 00.15, u novosadskom Novom naselju, ispred broja 16.

Kako nezvanično saznajemo, Nenad i njegova supruga vraćali su se iz posete kumovima. Kada su izašli iz zgrade i krenuli prema kolima, sačekali su ih smrtonosni meci.

Takođe, nezvanično saznajemo da je u Nenada Opačića ispaljeno pet hitaca a u njegovu ženu tri. Ona je odmah prevezena kolima hitne pomoći, ali je u međuvremenu preminula.

Celokupna policija angažovana

Siniša Radaković, načelnik novosadske policijske uprave rekao je jutros da je celokupna novosadska policija angažovana na pronalaženju ubice ubijenog veterničkog narko bosa Nenad Opačića i njegove supruge Jasmine.

- Ubistvo je počinjeno od strane za sada neidentifikovanog lica ili više njih, a svi potencijali policijske uprave Novi Sad angažovani su na pronalaženju počinilaca. Dvostruko ubistvo počinjeno je na samom ulazu u zgradu, ali druge detalje ovog događaja trenutno ne mogu da iznosim u javnost zbog istrage - rekao je Radaković.

Blokiran je ceo grad, na licu mesta je i Opačićeva porodica. Prema prvim informacijama s lica mesta, ubica je imao fantomku i došao je na biciklu.

Podsetimo, Opačić je bio uhapšen u akciji "Sablja" 2003. godine. On je 2007. godine osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na 14 godina zatvora zbog rasturanja droge na području Novog Sada i prigradskog naselja Veternik i drugih krivičnih dela. Presudom je potvrđeno da se kao šef veterničke grupe bavio preprodajom narkotika, kao i da je bio saradnik zemunskog klana u nekoliko slučajeva otmica i iznude. On je izdržavao kaznu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Nenad Opačić   foto: Beta
Nenad Opačić foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track