UŽAS KOD JAGODINE: Poginuli roditelji, troje dece povređeno!
Foto: Nemanja Pancic

Teška saobraćajna nesreća

UŽAS KOD JAGODINE: Poginuli roditelji, troje dece povređeno!

Crna Hronika -
Marija je poginula na lici mesta, a Slaviša je neštom kasnije podlegao povredama u Opštoj bolnici u Jagodini. Deca, koja nisu životno ugrožena, prevezena su u Opštu Bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje utvrđene lakše povrede, a kod trećeg prelom kuka, zbog čega je transportovano za Beograd

JAGODINA - Supružnici Marija (23) i Slaviša V. (30) iz sela Rakitovo, poginuli su u nedelju veče u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Kragujevac-Jagodina, u selu Dragocvet, a njihovih troje dece je povređeno, od kojih jedno teže, rečeno je u Odeljenju Saobraćajne policije u Jagodini.

Marija je poginula na lici mesta, a Slaviša je neštom kasnije podlegao povredama u Opštoj bolnici u Jagodini.

Deca, koja nisu životno ugrožena, prevezena su u Opštu Bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje utvrđene lakše povrede, a kod trećeg prelom kuka, zbog čega je transportovano za Beograd.

Nesreća se dogodila oko 19.20 sati. Automobil kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini puta, levom stranom udario u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke.

Uz pomoć pripadnika Vatrogasno spasilačkog bataljona i stanovnika Dragocveta, automobil je izvučen iz korita reke.

Ova porodica se vraćala iz sela Šuljkovac, oko 15 kilometara od Jagodine, gde su bili u gostima kod Marijinih roditelja.

Policija i javni tužilac utvrđuju uzroke ove teške nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track