UŽAS NA AVALI: Nišlija (59) napao devojku (25) s leđa, odvukao je u napuštenu kuću i silovao
Foto: MUP

Akcija Cunami

UŽAS NA AVALI: Nišlija (59) napao devojku (25) s leđa, odvukao je u napuštenu kuću i silovao

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija u akciji Cunami sinoć je uhapisla Lj. M. (59) iz Niša zbog sumnje da je pod pretnjom nožem u jednoj napuštenoj kući u selu Pinosava silovao P.J. (25).


Policija tereti Nišliju da je žrtvu posle izlaska iz autobusa, dok se kretala ka svojoj kući, napao sa leđa i na silu odvukao u napuštenu kuću gde ju je uz pretnju nožem silovao.

Osumnjičeni muškarac je po rečima ministra Stefanovića, poznat kao izvršilac više krivičnih dela krađe, teške krađe, ugrožavanja sigurnosti, ugrožavanja opasnim oruđem i slično.

CUNAMI SRPSKE POLICIJE Stefanović: U velikoj akciji MUP s ulica sklonjeni dileri droge, kriminalci

Podsetimo, Ministar policije Nebojša Stefanović jutros je u Palati Srbija saopštio da je u velikoj akciji srpske policije pod nazivom Cunami s naših ulica sklonjeno ukupno 66 osoba među kojima su dileri droge, opasni kriminalci, prevaranti, osumnjičeni za ubistva, silovanja, prevare...

U velikoj akciji MUP protiv organizovanog kriminala, zadržano je 66 osoba, za 12 se traga, a zaplenjeno je i 5,7 kilograma raznih vsta opojnih droga.

STEFANOVIĆ O NAPADU NA MLADE SRPSKE VATERPOLISTE U ZAGREBU: Udarani i vređani samo zato što su Srbi!

Akcija je sprovedena u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu i drugim delovima Srbije. Za privedenih 66 lica se očekuje određivanje pritvora je prikupljeno dovoljno dokaza da su osumnjičeni kao izvršioci krivičnih dela.

Stefanović je precizirao da je reč o krivičnim delima silovanja, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenja narkotika, krijumčarenja ljudi i nedozvoljene polne radnje.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja