UŽAS U BAJINOJ BAŠTI: Unuk (26) ubio babu koja ga je othranila!
Foto: Facebook Printscreen

Stravičan zločin

UŽAS U BAJINOJ BAŠTI: Unuk (26) ubio babu koja ga je othranila!

Crna Hronika -
Pijani Branko Nikolić posle svađe sedam puta ubo svoju babu Milku Sabo (71). Teško ranjena starica istrčala na ulicu i tamo preminula

BAJINA BAŠTA - Branko Nikolić (26) iz Bajine Bašte ubio je nožem svoju babu Milku Sabo (71), koja ga je othranila.Nikolić je u kući sedam puta nožem ubo nesrećnu staricu, koja je iz stana istrčala na ulicu i tu pala mrtva. Posle zločina pozvao je Hitnu pomoć i policiju, koja ga je uhapsila.Ubodi po celom teluStravični zločin dogodio se u sredu po podne u Bajinoj Bašti, u naselju Crkvine, u Ulici Pavla Borozana, u jednoj od zgrada koje su bile namenjene socijalnim slučajevima.- Branko, koji je bio pijan, posvađao se s babom, a onda je uzeo kuhinjski nož i sedam puta joj ga zario u stomak, grudi i leđa. Nesrećna starica je s malo preostale snage istrčala ispred zgrade i tu pala mrtva - kaže izvor iz istrage.Ispred crvenih zgrada samo tišina i tragovi krvi. Nerado se govori o ovom događaju jer i oni koji su se zatekli pred zgradom posle događaja kažu da je prizor bio užasan.- Starica je istrčala iz zgrade i tek na koji korak od ulaza pala. On je odmah istrčao za njom. Tražio je da zovemo Hitnu pomoć - pričaju radnici iz obližnje fabrike, koji su bili nekoliko desetina metara udaljeni od zgrade.Oni su te scene opisali kao scene iz filma.- Nismo mogli da verujemo da se to stvarno događa. Bilo je strašno - kažu oni.Stigle su Hitna pomoć i policija, ali starici nije bilo spasa jer je nasmrt iskrvarila.- On je sedeo u stanu mirno i nije pružao nikakav otpor. Bio je pod dejstvom alkohola u vreme izvršenja dela - saznajemo od izvora bliskog istrazi.Nije mu dala novacPostoje dve verzije događaja. Jedni kažu da joj je Branko tražio pare, pa pošto mu ona nije dala novac, posvađali su se i on je nožem nasrnuo na nju. Drugi kažu da ga je kritikovala što je bio pijan prethodni dan, pa je došlo do svađe.- U ovom stanu su živeli samo njih dvoje. Ona ga je othranila i odgajila, pošto su se Brankovi roditelji razveli i svako je produžio svojim putem. Živeli su od njene skromne penzije. Ne znam da li ju je maltretirao, ali odnosi između njih nisu bili dobri u poslednje vreme - kaže komšija.Policija je saopštila da je Branku određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i da je o ubistvu obavešten viši tužilac u Užicu.

Poznanici o ubiciBRANKO SE ČUDNO PONAŠAODa se s Brankom nešto dešava, primetili su i njegovi poznanici. Kažu da je često išao u kockarnice, gde je igrao rulet, ponekad je dobijao, a više gubio.- U poslednje vreme je često bio svadljiv, bio je neraspoložen. Nešto ga je mučilo, ali niko nije mogao da predvidi da ovako nešto može da se desi. Verovatno je piće dosta uticalo na njega da ovako nešto uradi babi - kaže jedan od poznanika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja