UŽAS U KRAGUJEVCU: Svađa počela za ručkom, suprugu našli krvavu u dvorištu a njega mrtvog u kući
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Velika porodična tragedija

UŽAS U KRAGUJEVCU: Svađa počela za ručkom, suprugu našli krvavu u dvorištu a njega mrtvog u kući

Crna Hronika -

Telo D. Lj. (53) otkriveno nakon što je njegova supruga V. Lj. (48) primećena okrvavljena i uplakana u dvorištu njihovog porodičnog domaćinstva

KRAGUJEVAC - U kragujevačkom naselju Ilićevo se u utorak posle podne dogodila teška porodična drama sa kobnim ishodom - muškarac D. Lj. (53) je pronađen mrtav u svojoj kući u kojoj je, kako se pretpostavlja, prethodno pretukao suprugu V. Lj. (48), koja je sa teškim povredama prevezena u bolnicu!

Za sada se ne zna pouzdano da li je D. Lj. ubijen, da li je izvršio samoubistvo ili je, pak, preminuo usled stresa.

U kragujevačkoj policiji su Kuriru kasno uveče potvrdili da se ovaj događaj zbio, ali nisu želeli da iznose više detalja do okončanja uviđaja i obdukcije tela D. Lj.

Međutim, nezvanično saznajemo da je među supružnicima, koji su bili sami u svom domu, došlo do sukoba u vreme porodičnog ručka. Na to ukazuju puni tanjiri na postavljenom trpezarijskom stolu koje je policija zatekla pošto je ušla u kuću, u kojoj je pronašla i leš D. Lj.

Prethodno, iz doma ove nesrećne porodice do ulice je dopirala galama i vriska.

- Izgleda da su se žučno svađali i tukli. Posle nekog vremena, žena je istrčala iz kuće plačući, sva krvava, za sobom je zaključala ulazna vrata i potom pala u dvorištu. Bila je povređena. Primetile su je komšije i pozvale Hitnu pomoć.

Ubrzo je stigla i policija koja je ušla u kuću. Sada se svašta priča po naselju: te da su policajci i na muškarcu videli povrede jer ga je, navodno, žena ubila tokom svađe, te da se sam ubio nožem, a pojedini kažu da je čovek jednostavno umro zbog prevelikog uzbuđenja, kaže za Kurir jedan od komšija tragične porodice, koji je insistirao da ostane anoniman.

Kako saznajemo od poznanika supružnika D. Lj. i V. Lj, oni su bili dobri i vredni ljudi, ali je D. Lj. već neko vreme bio u depresiji, zbog koje je pio i lekove... (B. Vranješević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track