SVIREPO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Taksista brutalno isprebijan na smrt zbog 180 dinara, napadač uhvaćen
Foto: Profimedia

Munjevita akcija policije

SVIREPO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Taksista brutalno isprebijan na smrt zbog 180 dinara, napadač uhvaćen

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Vozač kragujevačkog Mega taksija ubijen je u Bresnici, a usmrtila ga je stranka koja nije imala 180 dinara da plati vožnju?!

Naime, taksista Branislav Đ. (66), kog je stranka ubila tako što ga je besomučno tukla, a koji je usled zadobijenih povreda umro na licu mesta, napadnut je kod dragstora u Bresnici.

Ubica je pozvao taksi i tražio da se poveze do Bresnice. Kada je taksi stigao na odredište nastupila je drama... Ubica nije hteo da plati 180 dinara za vožnju i odmah je počeo da besomučno tuče vozača u taksiju. Očevici su bili užasnuti zatečenim nasiljem.

Taksista je nakon pretpljenih udaraca pokušao da napravi polukružno i da se vrati na taksi stanicu, pozlilo mu je i ne uspevši da zaustavi vozilo udario je u obližnju trafiku.

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhvaćen osumnjičeni za ubistvo taksiste

Intenzivnim operativnim radom, u roku od nekoliko sati, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu rasvetlili su ubistvo 60-godišnjeg taksiste, počinjeno sinoć, u 22.10 časova, u naselju Bresnica u Kragujevcu i identifikovali i uhapsili osumnjičenog.

Policija je, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom, odredila zadržavanje do 48 sati N. D. (34) iz Kragujevca. Postoje osnovi sumnje da N. D. taksisti iz Kragujevca nije hteo da plati vožnju, a kada je ovaj pokušao da ga spreči da se udalji, on ga je fizički napao i zadao mu više udaraca pesnicom u predelu glave i tela, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

Beživotno telo taksiste pronađeno je u njegovom vozilu, a Viši javni tužilac naložio je sudsko medicinsku obdukciju. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvi u Kragujevcu, saopštio je MUP.

Hitna pomoć je pozvana oko 22.50 sati i prijavljena joj je saobraćajna nezgoda, navodno je taksista udario u trafiku u Bresnici kod dragstora. Ekipa HMP je zatekla mrtvog vozača taksija koji je preminuo od posledica povreda koje su mu nanete.

Osumnjičeni N. D. (34) je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Tužilac je događaj okarakterisao kao ubistvo, ali će uzrok smrti biti zvanično saopšten nakon obdukcije.

(iKragujevac)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track