(FOTO) UBISTVO U PADINSKOJ SKELI: Muškarac (39) likvidiran jer je hteo pomoći ubijenom taksisti
Foto: Kurir Jelena Rafailović

Svirepi zločin

(FOTO) UBISTVO U PADINSKOJ SKELI: Muškarac (39) likvidiran jer je hteo pomoći ubijenom taksisti

Crna Hronika -
Telo Miroslava Č. izrešetanog automatskim oružjem pronađeno je na 150 metara od mesta gde je ubijen beogradski taksista Ćire Treneski
1 / 3 Foto: Kurir Jelena Rafailović

BEOGRAD - Policija je rano jutros tokom pretrage terena u ataru gazdinstva PKB Lepšnica nedaleko od mesta gde je ubijen taksista Ćire Treneski (41) pronašla telo u kanalu Miroslav Č. (39) koji je ubijenog najverovatnije iz automatskog oružja.

Kako Kurir nezvanično saznaje beživotno telo je otkriveno je tek rano jutros pored puta dok su istražitelji pretraživali teren u potrazi za mogućim tragovima koje su ubice taksiste ostavile iza sebe. Inače telo nije bilo moguće otkriti sinoć tokom uviđaja jer je bilo mračno.

Prema prvim nezvaničnim saznanjima Kurira Miroslav Č. svirepo je ubijen, kada je stao da vidi šta se dešava sa automobilom koji je bio zaglavljen u blatu pored puta. Naime on prišao vozilu u kome su se tada nalazile ubice i ne sluteći da se prethodno dogodio virepi zločin, prišao je i likvidatorima ponudio pomoć. Tom prilikom nagađa se da je možda video oružje, pa je zato likvidiran kako ne bi bio potencijalni svedok zločina i eventualno ih prepoznao. Oni su zatim ukrali njegovo vozilo i pobegli.

Telo muškarca izrešetanog automatskim oružjem pronađeno je pored puta na oko 150 metara od mesta gde je Treneski ubijen.

U toku je policijski uviđaj i na mestu pronalaska tela nalazi se istražni sudija.

Za sada nije poznato da li se pronalazk tela može dovesti u vezu sa sinoćnim ubistvom taksiste Ćire Treneskog, ili je u pitanju nešto drugo. Policija ispituje sve okolnosti ova dva svirepa ubistva na Paliluli.

Podsetimo u četvrtak uveče u ataru gazdinstva PKB Lepšnica na pet kilometara od Zrenjaninskohg puta u automobilu "alfa romeo" BG 2705-TX "Pink taksija" sinoć je nađen mrtav taksista Ćire Treneski (41). Nesrećni čovek je ubijen sa nekoliko metaka iz vatrenog oružja.

( J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track