UŽAS U PETROVCU NA MLAVI: Izginuli pred svadbu

Teška saobraćajka

UŽAS U PETROVCU NA MLAVI: Izginuli pred svadbu

Crna Hronika -

Fudbalske sudije Mihajlo Jović i Ivan Stanisavljević poginuli kad su „pežoom“ sleteli s puta i direktno udarili u drvo, dvojica saputnika preživela. Ivan uskoro trebalo da se oženi

PETROVAC - Mihajlo Jović (25) i Ivan Stanisavljević (25), fudbalske sudije iz Petrovca na Mlavi, poginuli su kad su „pežoom“ udarili u drvo pored puta, dok su povređeni njihovi saputnici Stefan J. i Ivan I. Kako saznajemo, Mihajlo i Ivan bili su najbolji drugovi, a Ivan je uskoro trebalo da se oženi.Tragedija se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u Kamenovu kod Petrovca na Mlavi.Sekli lim od kola- Mihajlo Jović, koji je upravljao „pežoom“, najverovatnije je usled neprilagođene brzine prešao na drugu stranu i direktno se zakucao u drvo pored kolovoza. Scena je bila jeziva, automobil je bio potpuno smrskan, pa su vatrogasci i spasilačke ekipe morali da ga seku i izvlače nesrećne putnike. Okolnosti ove nesreće još se proveravaju - rekao nam je izvor, blizak istrazi.Pretpostavlja se da su od siline udarca Jović i njegov najbolji drug odmah preminuli.- Njemu i Stanisavljeviću, koji je sedeo iza njega, nije bilo pomoći, preminuli su u kolima. Druga dvojica mladića prebačena su u požarevačku bolnicu. Teže povređeni je sada u stabilnom stanju, dok je lakše povređeni momak pušten na kućno lečenje - kaže naš izvor, blizak istrazi.Kako saznajemo, mladići su bili u provodu u Petrovcu, gde su proslavljali Jovićevo zaposlenje na kruzeru u Crnoj Gori.- Najpre su bili u selu Rašanac. Nakon toga su otišli u Petrovac, ali su iz nepoznatog razloga odlučili da se vrate u Rašanac - dodao je naš sagovornik.Prijatelji i porodica nastradalih mladića juče su bili u šoku zbog nezapamćene nesreće.- Ivan i Mihajlo su bili divni momci, najbolji drugovi. Bili su angažovani u FK Sloga, a radili su i kao fudbalske sudije, bili su nerazdvojni. Mihajlo je radio i po kafićima kako bi pomogao majci - kaže prijatelj poginulih.Nerazdvojni drugoviIvan Stanisavljević, kao i njegov nerazdvojni drug, radio je kao konobar. Za mesec dana trebalo je da se oženi dugogodišnjom devojkom.- Valjda je sudbina tako htela, da odu zajedno. On je, inače, sin jedinac, jadna majka, šta će sad. Spremala mu je veliku svadbu za tri nedelje, radovali su se, a sad sina sahranjuju - rekao je njihov prijatelj.

Poslednja fotografijaSLIKAO SE PRED SMRTMihajlo Jović objavio je na Fejsbuku fotografiju samo dva sata pre nesreće u kojoj je poginuo. Na slici se vidi kako se veseli uz muziku. Nakon tragičnih vesti, prijatelji su se oprostili od njega.- U nedelju smo igrali fudbal, a sad... Počivaj u miru, prijatelju - napisao je jedan od drugova.

Prokletstvo JovićaI OTAC MU POGINUO U SUDARUPrijatelji porodice Jović s nevericom su juče govorili o tragediji.- Jeza nas je prošla kad smo čuli za to. Mihajlov otac je pre desetak godina nastradao u saobraćajnoj nesreći. Kao da se vreme vratilo kad smo čuli za tragediju. Da li ih je neko prokleo da tako prolaze u životu - rekli su nam prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track