UŽAS U SJENICI: Nejla (4) ostala bez majke, sestre (2) i bake, teško povređeni otac jedina nada!
Foto: Aleksandar Nićiforović

Rodbina stradale porodice

UŽAS U SJENICI: Nejla (4) ostala bez majke, sestre (2) i bake, teško povređeni otac jedina nada!

Crna Hronika -

Bivši bokser Amel Šipčanin teško povređen u sudaru kod Sjenice, poginule mu majka Ajka (50), žena Binaida (26) i ćerkica Lejla (2)

Amel Šipčanin, bivši bokser iz Novog Pazara, izgubio je u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice majku Ajku (50), suprugu Binaidu (26) i ćerkicu Lejlu (2), dok je on zadobio teške povrede! Amel ima i ćerkicu Nejlu (4), koja, na sreću, nije bila s njima u kolima..Tragedija se dogodila u četvrtak oko 22 časa, kad su se direktno sudarili „pasat“ kojim je upravljao A. K. iz Sjenice i „zastava“ u kojoj se nalazila nastradala porodica Šipčanin.

- Od siline udara njihova „zastava“ se prevrnula na krov. Oba automobila su uništena. Dvogodišnja devojčica, njena majka i baka preminule su na licu mesta u smrskanim kolima. Amel Šipčanin, koji je vozio, teško je povređen. On je transportovan u užičku bolnicu - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

Prema rečima Danijele Vasiljević, portparolke Zdravstvenog centra Užice, Šipčanin je van životne opasnosti.- Pacijent je primljen s teškim povredama i višestrukim prelomima. Njegovo stanje lekari su uspeli da stabilizuju, i još uvek je stabilno - rekla je Vasiljevićeva.Rođaci i komšije nastradale porodice o tragediji koja ih je zadesila nisu mogli da govore. Svi su u šoku.- Krenuli su iz Novog Pazara u Sjenicu po stariju ćerkicu Nejlu. Ovo je strašno! Jedina nada nam je da će Amel preživeti i da njegova četvorogodišnja ćerka, koja nije bila u automobilu, neće odrastati i bez oca, jer je u stravičnom udesu izgubila majku, mlađu sestru i baku. Nejla je, eto, igrom slučaja izbegla još veću tragediju.Vozač „pasata“ A. K. u stravičnom sudaru je pukom srećom samo lakše povređen. Nakon što mu je ukazana pomoć, saslušan je u policiji, a sjeničko tužilaštvo odredilo mu je pritvor u trajanju od 48 časova. Osim njega, u vozilu su bila još dva muškarca. Suvozač u „pasatu“ takođe je teško povređen i on je prebačen u užičku bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track