DEČAK (4) PAO SA TERASE U VALJEVU: Mališan u komi, lekari u Tiršovoj bore se za njegov život
Foto: Dado Đilas

Naselje Kolubara 2

DEČAK (4) PAO SA TERASE U VALJEVU: Mališan u komi, lekari u Tiršovoj bore se za njegov život

Crna Hronika -
Dete je po padu davalo znakove života i lekari Hitne pomoći prebacili su ga u valjevsku bolnicu

VALJEVO - Četvorogodišnji dečak pao je jutros oko 8 sati sa šestog sprata zgrade u naselju Kolubara 2 u Valjevu. Kako Kurir nezvanično saznaje, mališan je u komi, u veoma ozbiljnom stanju, ima povrede opasne po život i lekari Dečje klinike u Tiršovoj bore se za njegov život.

Prema prvim informacijama, dečak je pao s terase stana koji se nalazi na šestom spratu zgrade, a okolnosti pod kojima se to desilo zasad nisu poznate. U toku je policijska istraga. Dečak je po padu davao znakove života i lekari Hitne pomoći prebacili su ga u svesnom stanju u valjevsku bolnicu, odakle je po pružanju prve pomoći hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

- Dete od 4 godine palo je jutros oko 8 časova sa terase stana u Valjevu - potvrdila je predstavnica za medije Policijske uprave Valjevo Jelena Tomić.

Teško povređeni dečak stigao je oko 11.30 sati beogradski Urgentni centar i nalazi se na dijagnostici, a lekarski pregledi su u toku, saznaje Kurir. Dežurni lekar je ustanovio hematotoraks i traumu kičmenih pršljenova i leve lopatice.

Nakon zbrinjavanja dečak je u stabilnom i svesnom stanju prebačen na dalje posmatranje i lečenje na Kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu.

(E. K./Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track