UŽAS U ZAJEČARU: Ocu (90) i ćerki (67) nabili glavu u fekalije!

Razbojnici mučili i tukli domaćine

UŽAS U ZAJEČARU: Ocu (90) i ćerki (67) nabili glavu u fekalije!

Crna Hronika -

Mića Predić i njegov sin Dalibor uhapšeni zbog sumnje da su posle torture nad Svetozarom Rpanovićem (90) i njegovom ćerkom Dušankom (67) odneli 3.000 evra

ZAJEČAR - Mića Predić (56) i njegov sin Dalibor (33) iz Slatine kod Bora uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno prebili, mučili i opljačkali Svetozara Rpanovića (90) i njegovu ćerku Dušanku (67) u zaječarskom selu Dubočane.Otac i sin su posle neviđene torture ostavili Svetozara vezanog na WC šolji, dok su Dušanku bacili u fekalije u štali i nabili joj glavu u stočnu balegu. Oni su pobegli sa 3.000 evra, ali su ubrzo uhapšeni. Dušanka i njen otac su u teškom stanju prebačeni u bolnicu u Nišu, u kojoj su operisani.Iživljavali se nad dedomKako saznajemo, razbojnici su tipovali Rpanovića i Abraševićku znajući da njen sin radi u inostranstvu, da im šalje pare za završetak kuće, pa su odlučili da ih opljačkaju.- Svetozara i Dušanku razbojnici su sačekali ispred kuće kad su se u sumrak vraćali sa slave i na silu ušli da bi im iznudili novac. Kako domaćini nisu priznali gde su pare, razbojnici su ih zverski pretukli udarajući ih pesnicama i nogama - kaže naš sagovornik i istrage i dodaje:- Bio je to pravi krvavi pir nasilnika jer su domaćine maltretirali, vređali i zverski tukli razbijajući im lobanje i vilice. Nesrećnog domaćina Svetozara razbojnici su uveli u kupatilo, gurali mu glavu u WC šolju, mokrili preko njega i puštali vodu. Potom su ga vezali selotejpom da ne bi mogao da doziva u pomoć i zaključali kupatilo.Prema njegovim rečima, ćerka Dušanka prošla je gore.- Razbojnici su nesrećnu ženu odvukli u štalu i bacili je u stočnu balegu, gde su je ruku obavijenih selotejpom i sa trakom preko usta pronašle komšije tek sutradan. Pošto su iznudili priznanje za deo novca, ubeđeni da ga ima još, razbojnici su izvršili premetačinu po kući. Pronašli su 3.000 evra i pobegli - kaže naš izvor.Razbojnici brzo uhapšeniPretučene Svetozara i njegovu ćerku Dušanku našle su komšije. Oni su prebačeni u Klinički centar u Nišu. Kada je zločin otkriven, policija je za samo nekoliko sati uspela da uhapsi pljačkaše.

Komšija Ljubiša MirčićZAGNJURENA U ĐUBRIŠTEKomšija Ljubiša Mirčić kaže da mu je bilo sumnjivo što i Dušanke nema dva dana kod njega na kafi.- Pozvao sam komšiju Avramovića. Ušli smo u štalu da vidimo zašto je stoka uznemirena. Prozor je bio užasan. U balegi, kraj otvora za odvod fekalija, ugledali smo Dušanku kako leži s glavom zagnjurenom u đubrište. Ruke i usta bile su joj vezane selotejp-trakom - ispričao je Mirčić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track