UŽASAVAJUĆE: Na Fejsbuk stavila sliku mrtve bebe
Foto: Facebook Printscreen

Horor majka

UŽASAVAJUĆE: Na Fejsbuk stavila sliku mrtve bebe

Crna Hronika -
Mirjana Miklejić (46) iz Busura kod Petrovca na Mlavi ostavila je na svom Fejsbuk profilu sliku svoje mrtve bebe, za koju se sumnja da ju je potom zakopala u bašti, preneli su mediji

Kako je navedeno, Mirjana nigde nije vodila trudnoću, a nije prijavila da je dete rodila kod kuće. Međutim, slučaj je otkriven kada je ona postavila užasavajuću fotografiju na Fejbuk, na kojoj se nalazi krvava beba. Zbog toga je na njenu adresu odmah upućena policija, a obdukcija bebe je u toku, koja bi trebala da pokaže da li je dete rođeno mrtvo ili je izvršeno čedomorstvo.

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle - rekao je jedan meštanin sela za medije.

On je takođe rekao da Mirjana nije krila trudnoću i da je trudničke fotografije postavljala ne Fejsbuk, ali da čudi njeno ponašanje posle porođaja.

- Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše "za ovako se gine", a i fotografije svoje dece i piše "za ovo se živi" - kažu meštani.

Kako su objavili mediji, Mirjana se udavala dva puta. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, a iz drugog maloletne ćerku i sina.

Inače, fotografiju mrtve bebe lajkovalo je osam ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track