UŽASNI DETALJI SMRTI DVOJE MLADIH: Drogirali su se 5 dana bez prestanka!
Foto: Facebook PS

UŽASNI DETALJI SMRTI DVOJE MLADIH: Drogirali su se 5 dana bez prestanka!

Crna Hronika -

Aleksandar M. (29), tatu-majstor iz Beograda, i maloletna S. G. (17), koji su nađeni mrtvi u četvrtak po podne u ulici Nikole Doksata 77, u beogradskom naselju Mirijevo, drogirali su se pet dana zaredom, priča I. R. (17), najbolja prijateljica pokojne devojke.

Ona kaže da su Aleksandar i S. G. uzimali razne vrste narkotika u tinejdžerkinom stanu, te je uverena da su se predozirali.

- Znala sam da se S. G. drogira i pokušala sam da joj pomognem. Odgovarala sam je od toga i htela je da se „skine“, ali nije mogla. Uzimala je spid, amfetamine, šta stigne... To je radila i u školi. Stvari su izmakle kontroli kada je njena starija sestra Damjana pre više od dve nedelje otišla u zatvor zbog posedovanja droge - ispričala je drugarica preminule S. G.

Ona kaže da se Aleksandar zabavljao sa Damjanom, ali da je nastavio da dolazi u stan u kojem je njena sestra živela sama.- Majka S. G. je umrla od raka, a za oca nije htela da čuje nakon toga. Pričala mi je da je tukao njenu bolesnu majku. Zato joj je kasnije starateljka bila njena starija sestra Damjana. Socijalna služba je dolazila kod njih, ali ona nije htela da ide u dom. Išla je u srednju školu "Tehnoart" i bila je veoma talentovana. Slikala je i pisala, ali ju je droga upropastila. U njihov stan je dolazilo loše društvo - priča drugarica S. G.

Maloletna S. G. i njena sestra su nakon smrti majke bile prepuštene same sebi, a kako kaže I. R., u poslednje vreme ih je obilazila baka iz Pančeva, a ranije i deda.

- Ne znam gde će da bude sahranjena jer njeni baba i deda nemaju novca. Strašno je što je tako završila, a bila je veoma pametna i dobra drugarica - rekla nam je I. R.

Tačan uzrok smrti dvoje mladih znaće se posle obdukcije.

Aleksandar je sahranjen juče, dok se termin sahrane S. G. još ne zna.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track