UŽASNO: Vrisak majke za malim Radenkom (8) parao nebo!
Foto: Zoran Šaponjić, Privatna Arhiva

Majka Zorica, deda Zoran, baka Dragica u Kozjaku dočekali posmrtne ostatke svog mezimca

UŽASNO: Vrisak majke za malim Radenkom (8) parao nebo!

Crna Hronika -

Joj, sine, navikao na širinu, na polja, na igru... Joj, sine, je l‘ ti tesno... kukala je majka

Vrisak majke Zorice „Joj, sine mili!“ parao je sinoć nebo nad Kozjakom, kraj Loznice. Ako su ikad plakali i nebo i zemlja, to se dogodilo sinoć dok se majka previjala kraj sanduka u kojem je njen sinčić stigao iz Beograda.

- Joj, sine, navikao na širinu, na polja, na igru... Joj, sine, je l‘ ti tesno... - kukala je majka, a njen vrisak cepao je nebo.

Neutešan... Milan Nikodinović
Neutešan... Milan Nikodinović

Posmrtne ostatke osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića dočekali su ispred rodne kuće dečaka i deda Zoran, baba Dragica, desetine rođaka, komšije...

- Sad bih uradio i ptice da zaplivaju i ribe da polete samo da njega vratimo, ali ne može... Joj, kakav je to momčić bio, dečačić tek na svet pošao, joj jada, joj tuge naše. Čekali ga majka i otac pet godina i dočekali, a evo šta sad dočekaše - plakali su sinoć pred kućom Nikodinovića u Kozjaku rođaci i komšije.Dečak Radenko Nikodinović biće sahranjen danas, na groblju u Kozjaku.

Sestrica neutešnaĆERKI SAM REKAO DA JE OTIŠAO NEGDEMilan se trudi da bude jak i za svoju porodicu - suprugu i sedmogodišnju ćerkicu.- Ja sam ipak muškarac, pa se nekako i držim, ali problem je sa suprugom i s detetom. Ćerkici sam pokušao da objasnim nekako... Rekao sam joj da brata više neće videti, da je otišao negde - rekao je Milan i zaplakao se.

OTAC: DR BOJANIĆ NIJE DEZINFIKOVAO KOSTMilan Nikodinović juče je preuzeo telo sina u Beogradu. Doneo je odelce i cipelice. U sanduk je stavio bombone i slatkiše koje je malom Radenku poslala majka. Suza je suzu stizala.- Lekar iz Instituta za majku i dete rekao mi je da je kod Radenka, prilikom pada, kost udarila u zemlju i da je tada došla u kontakt s bakterijama. Dr Bojanić je kost vratio, a da je nije očistio i dezinfikovao ranu, pa je tako došlo do sepse - objašnjava Nikodinović i najavljuje tužbu.On kaže da im doktor nijednog trenutka nije predložio da dečak ostane u bolnici na lečenju. Kako Kurir saznaje, dr Bojanić se u bolnici pravdao da se ne seća da li je predložio hospitalizaciju.MUP Srbije i tužilaštvo pokrenuli su istragu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track