UŽASNUTA MAJKA: Ćerka ga molila za život, on joj pucao u čelo!

Stravično: Slušala kako joj krvnik ubija dete

UŽASNUTA MAJKA: Ćerka ga molila za život, on joj pucao u čelo!

Crna Hronika -
Pronašla sam svoje dete u lokvi krvi, s rupom od metka na glavi, kaže majka Aleksandre Lazić (28), koju je Zoran Stanković (49) upucao i potom izvršio samoubistvo
1 / 3

SMEDEREVO - Uleteo je u našu kuću i zatvorio se sa Aleksandrom u dnevnu sobu. Čula sam ćerku kako ga moli: „Nemoj, Zorane, molim te“, a onda su odjeknula dva pucnja.Kad sam uspela da uđem, moja Aleksandra je ležala na podu u lokvi krvi, a Zoran je bio sklupčan iza vrata, čula sam ga kako krklja.

Ovim rečima opisala je Milica Pejaković tragediju koja se dogodila juče ujutru oko 7.30 sati u selu Lipe kod Smedereva, kad je u njenu ćerku Aleksandru Lazić (28) pucao u glavu bivši policajac i psihijatrijski bolesnik Zoran Stanković (49), a potom se ubio. Oboje su prebačeni u Urgentni centar u Beogradu, Stanković je ubrzo preminuo, dok se lekari bore za život Aleksandre Lazić. Kako saznajemo, Stanković je pištolj uzeo od sina koji je policajac.Okrvavljenog bademantila, nesrećna Milica nastavila je da objašnjava kako joj je ćerka, čim je ranjena, izgubila svest.

Krvavi tragovi... U ovoj sobi pronađeni su Zoran i Aleksandra
Krvavi tragovi... U ovoj sobi pronađeni su Zoran i Aleksandra

„Sine, probudi se“- Podigla sam joj glavu i rekla joj: „Sine, probudi se“, ali ona me nije čula, već tada je bila bez svesti. Imala je na čelu rupu od metka, koji je prošao kroz lobanju - kaže kroz suze Milica.Prema njenim rečima, Aleksandra iza sebe ima dva braka i dva sina.- Stariji ima deset godina i njega sam, pre nego što je Zoran došao, ispratila u školu, a mlađi ima tri godine i kod oca je - priča nesrećna žena.

Mesto zločina... Kuća u kojoj je Aleksandra živela s majkom i dvoje dece
Mesto zločina... Kuća u kojoj je Aleksandra živela s majkom i dvoje dece

Izašao sa psihijatrijeOna ističe da ovo nije bio prvi put da je Zoran pokušao da joj ubije ćerku.- Pre nešto više od mesec dana silom ju je ubacio u kola, čekao je da završi s poslom u kafani. Vozio ju je van naselja, hteo je da je polije benzinom i zapali. Srećom, pratio ih je jedan mladić i uspeo da je spase. Te večeri dolazio je još nekoliko puta na naša vrata i Aleksandra ga je prijavila. Potom je hteo da se ubije skokom sa mosta. Čula sam da je bio na neuropsihijatriji mesec dana - priseća se Milica.Stankovićeva porodica iz sela Osipaonica nije želela da govori o Zoranu, koji je iz psihijatrijske bolnice izašao u subotu.

Zoran bio bolesno ljubomoranPRETIO SVIMA DA ĆE IH POUBIJATIOd dobrog Aleksandrinog prijatelja saznajemo da je ona sa Stankovićem bila u vezi od marta ove godine, kao i da je on ubrzo počeo da pokazuje bolesnu ljubomoru.- Upoznali su se preko Fejsbuka. Na početku joj je bilo lepo, ali kasnije su usledile pretnje. Stalno je govorio da će ih sve poubijati. Svi smo joj govorili da ga prijavi policiji, ali ona je verovala da će se promeniti - kaže prijatelj ranjene žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track