VELJOVIĆ: Uskoro postavljenje načelnika Uprave kriminalističke policije
Foto: Dado đilas

u dogovoru sa ministrom

VELJOVIĆ: Uskoro postavljenje načelnika Uprave kriminalističke policije

Crna Hronika -
Mi smo svesni činjenice pritiska javnosti i poslednjih događaja koji su se desili na području Beograda, ali budite uvereni da ćemo i te slučajeve vrlo brzo rešiti i da građani mogu verovati svojoj policiji", kazao je Veljović

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da će u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem uskoro biti postavljen načelnik Uprave kriminalističke policije.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, Veljović je rekao da je Kriminalistička policija bitan segment u radu čitvog sistema i da je želja da na to mesto bude postavljen čovek koji će, kao profesionalac, biti pravo i dugotrajno rešenje.

On je istakao da je MUP odlučan u borbi protiv organizovanog kriminala, što potvrđuje i nedavno hapšenje 29 policajaca i devet carinika, kao i nosioca pravosudne funkcije.

Prema rečima Veljovića sve organizacione jedinice MUP-a su u toku 2015. godine postigle izuzetno dobre rezultate.

"Mi smo svesni činjenice pritiska javnosti i poslednjih događaja koji su se desili na području Beograda, ali budite uvereni da ćemo i te slučajeve vrlo brzo rešiti i da građani mogu verovati svojoj policiji", kazao je Veljović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track