VIDEO DA GA UBICE PRATE: Čačanin Strahinja Ičelić likvidiran iz osvete zbog napada mačetom!
Foto: Printscreen FB

Ubistvo sina čačanskog biznismena

VIDEO DA GA UBICE PRATE: Čačanin Strahinja Ičelić likvidiran iz osvete zbog napada mačetom!

Crna Hronika -

Čačanin Strahinja Ičelić (28) nastradao je u obračunu dve zavađene kriminalne grupe, pokazuju preliminarni rezultati policijske istrage.

On je u sredu oko 17.30 teško ranjen ispred ulaza u zgradu u kojoj živi, u pasažu Nemanjine ulice.- Ičelić je u sredu po podne taksijem došao do svoje kuće znajući da ga neko prati. Ušao je u svoj stan u prizemlju, a kada je izašao na terasu, jedan od napadača se pojavio ispod i ispalio više hitaca iz pištolja ka njemu. Jedan metak ga je pogodio u stomak, a on je uspeo da se vrati u stan i da sedne na krevet - kaže Dragan Kalaba, zamenik višeg javnog tužioca.Rekao majci da ga prate

Ičelić je tokom vožnje taksijem pozvao majku i rekao joj da ga prate, pa je ona došla u stan, ali nije uspela da uđe. Hitna pomoć je pozvana tek kada je stigao Ičelićev drug, koji je preko terase ušao unutra i video druga kako se previja od bolova i krvari. Ičelić je nekoliko sati kasnije preminuo na operacionom stolu hirurškog odeljenja Opšte bolnice u Čačku.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je motiv ubistva žestok sukob sa suparničkom grupom mladića od pre dve i po godine, kada se Ičelić spremao da ide na odsluženje dvogodišnje zatvorske kazne zbog toga što je 2012. ispred kluba „Montana“ mačetom isekao ruku tada sedamnaestogodišnjem D. T. On se iz zatvora vratio pre nepunih mesec dana, ali su neraščišćeni računi očigledno ostali. Nezvanično saznajemo i da tokom izdržavanja kazne u

Nišu nije mogao da koristi vikende, upravo iz bezbednosnih razloga.- Jedan deo istrage ide u tom smeru. Proveravamo povezanost tog događaja sa pucnjavom od pre dva dana, ali je indikativno da je nastradao čim je izašao iz zatvora - saznajemo u policiji. Strahinja Ičelić sin je čačanskog biznismena koji drži lanac kladionica.

Policija traži pomoć građana

Čačanska policija izdala je saopštenje u kojem se navodi da su napadači pobegli u sivom „golfu 5“ registarskih oznaka ČA 058 ĆE. Oni su pozvali građane da im, ukoliko imaju neku informaciju o ovom slučaju, jave na telefon 032/192.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track