(VIDEO) OVO JE DEDA MONSTRUM: Gajio jorgovane i ubio devojčicu
Foto: Printscreen Tv Best

Priznao zločin

(VIDEO) OVO JE DEDA MONSTRUM: Gajio jorgovane i ubio devojčicu

Crna Hronika -
O Čedomiru Đuriću (66) nedavno je objavljena reportaža, kada su u oktobru procvetali njegovi jorgovani. Devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš

ZAJEČAR - Čedomir Đurić (66) iz Zaječara, priznao je danas na saslušanju da je ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru.

Kako je saopštila policija devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš. Iako je Đurić u početku negirao zločin, u njegovim kolima pronađeni su tragovi kose, a DNK analizom je utvrđeno da je to kosa ubijene devojke.

"Policija je operativnim radom zaključila da se njih dvoje poznaju od ranije, a kobnog dana osumnjičeni se ponudio da je poveze kući", saopštila je policija.

Istraga je kako Kurir saznaje pokazala da je osumnjičeni na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu. Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo, pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

Foto: Pritnscreen TV Best
Foto: Pritnscreen TV Best

- Dok su sedeli u vozilu oni su se posvađali, a D.Ć. mu je razbila mobilni telefon, što je njega iznerviralo pa je krenuo da je brutalno udara. Kada ju je pretukao na smrt, on se kolima odvezao do šume u okolini Negotina gde je telo nerećene devojke umotao u džak, vezao i bacio u obližnje jezero, a zatim otišao, ispričao je izvor Kurira.

Ekipa TV Besta je nedavno napravila reportažu o njemu, razgovarajući o njegovim jorgovanima, koji su procvetali u oktobru.

http://www.youtube.com/watch?v=TDoQqdoH6Yw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track