(VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK ĆERKE RUSKOG TAJKUNA: Sa mužem šetala Budvom, ubrzo su nestali!
Foto: Tviter

Sleteli u Beograd i nestali

(VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK ĆERKE RUSKOG TAJKUNA: Sa mužem šetala Budvom, ubrzo su nestali!

Crna Hronika -
BEOGRAD - Marija i Viktor Model, mladi bračni par iz Rusije, nestali su na teritoriji Srbije. Poslednji put su viđeni u Crnoj Gori, gde su jedno vreme živeli.

Kako se vidi na snimcima, Marija je otišla negde taksijem, a posle par sati su se vratili zajedno i bacili smeće. Posle nekoliko sati, Marija je ponovo došla do kuće i bez stvari ušla u kola. Više se u kuću u Budvi nisu vratili.

Jevgenij Jurjev je siguran da je njegova ćerka Marija žrtva kriminalnih radnji supruga. Inače, svi Marijini profili na društvenim mrežama su isključeni neposredno posle nestanka.

Marijin otac Jevgenij (Foto: Printscreen)
Marijin otac Jevgenij (Foto: Printscreen)

Traže ih putem društvenih mreža

Jedna poznanica je objavila da je u toku potraga i da Marijini roditelji veruju da je život njihove ćerke u opasnosti.

"Ćerka moje prijateljica Marija Model i njen suprug Viktor su nestali 17. oktobra 2015. godine, pod sumnjivim okolnostima, koje su najverovatnije u vezi sa kriminalnim delima u Evropi. Marijini roditelji pretpostavljaju da je život njihove ćerke u opasnosti", napisala je Ana.

"Altajski istražni organi su, za razliku od srpskih i crnogorskih kolega, odmah podigli krivičnu prijavu za otmicu i ubistvo. Istrazi su se priključile ruske diplomate koje tragaju za bilo kakvom informacijom o nestalom paru", navodi NTV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track