(VIDEO) SRBIJO DOTAKLA SI DNO: Dečaci razbojnici pre Raše pretukli starca koji je preminuo

Nasilje u centru Beograda

(VIDEO) SRBIJO DOTAKLA SI DNO: Dečaci razbojnici pre Raše pretukli starca koji je preminuo

Crna Hronika -
Iako je protiv braće nasilnika podneto 300 krivičnih prijava oni su uvek pušteni na slobodu jer su imaju manje od 14 godina, zbog čega ne podležu krivičnoj odgovornosti

BEOGRAD - Protiv braće I. N. (10) i J. N. (11) koji su napali poznatog srpskog književnika i novinara Rašu Popova policija je podnela čak 300 prijava, a nekoliko puta su ih i hapsili.

Međutim, I. N. i J. N. odmah su bili pušteni na slobodu jer imaju manje od 14 godina, zbog čega ne podležu krivičnoj odgovornosti.

Pošto im je otac u zatvoru, o njima brine Centar za socijalni rad u Rakovici. Njihov najdrastičniji napad dogodio se pre nekoliko meseci, kad su braća pretukla i opljačkala starca (82) koji je potom umro.

Podsetimo snimak sa nadzorne kamere iz centra Beograda prikazuje kako maloletna braća maltretiraju 80-godišnjeg penzionera koji se vraćao kući kroz podzemnu garažu

.Na snimku se vidi kako braća siledžije penzionera Stjepana Hrvatina, koji je kasnije pronađen mrtav, vuku, otimaju mu kese iz ruku, maltretiraju i teraju da isprazni džepove. Incident se dogodio ispred zgrade u Deligradskoj ulici u centru Beograda, a snimile su ga nadzorne kamere koje pokrivaju ulaz.

http://www.youtube.com/watch?v=43WBtcv9tqg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track