VIDEO UŽASA TRAŽI SE ŽENA NA CRVENOM BICIKLU: Pregazila dete u Somboru i otišla!
Foto: Printskrin Yt

Pomozite policiji

VIDEO UŽASA TRAŽI SE ŽENA NA CRVENOM BICIKLU: Pregazila dete u Somboru i otišla!

Crna Hronika -
Devojčica je srećom pretrpela lakše telesne povrede, ali je doživela traumu. Žena na biciklu pritom se nije zaustavila, nego je nastavila da vozi kroz Parisku ulicu ka Gradskoj kući

SOMBOR - Policija u Somboru još traga za ženom koja je u subotu u ulici Venac vojvode Stepe Stepanovića, između ulica Kralja Petra i Pariske biciklom pregazila trogodišnju devojčicu na trotoaru i pobegla

U akciju potrage uključili su se i građani Sombora koji su preko društvenih meraža objavili snimak na kojem se vidi osumnjičena žena.

Žena na crvenom biciklu je u subotu pre podne u 8.45 sati na trotoaru između Ulice Kralja Petra I i Pariske ulice vozila bicikl i naletela na devojčicu. Dete je oborila na zemlju.

Devojčica je srećom pretrpela lakše telesne povrede, ali je doživela traumu. Žena na biciklu pritom se nije zaustavila, nego je nastavila da vozi kroz Parisku ulicu.

Policijska uprava poziva građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj nesreći i identitetu ženske osobe da se jave putem telefona 192 ili 466-676.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track