(VIDEO) UŽASNO: Džipom udarili u zid, dečak poginuo na 15. rođendan!

Jeziva nesreća u Obrenovcu

(VIDEO) UŽASNO: Džipom udarili u zid, dečak poginuo na 15. rođendan!

Crna Hronika -

„Grand čiroki“, koji je vozio Stanislav Petković (23), zakucao se u bivši restoran „Ribica“, D. T. (15) poginuo, a vozač i dvojica maloletnika povređeni

OBRENOVAC - Petnaestogodišnji dečak D. T. izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 2.45 posle ponoći dogodila na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog u centru Obrenovca kad je terenac „džip grand čiroki“, u kom se tinejdžer nalazio, udario u zid.

U istom vozilu bili su i mladići Stanislav Petković (23), N. M. (15) i A. R. (16), koji su teško povređeni.Da tragedija bude veća, a kako nezvanično saznajemo, nesrećni tinejdžer poginuo je na svoj rođendan, što se može videti i na Fejsbuku iz komentara ljudi koji su užasnuti tragedijom koja se dogodila u Obrenovcu.

Istraga- Poginuo je na svoj rođendan. Sudbina... - jedan je od komentara ostavljenih ispod objavljene vesti na društvenoj mreži.MUP je saopštio da se nesreća dogodila kad je prilikom skretanja iz Ulice vojvode Mišića u Ulicu kralja Petra Prvog automobil udario u zid nekadašnjeg restorana „Ribica“. Kako nezvanično saznajemo, dečak je sedeo na zadnjem sedištu i usled strahovitog udarca zadobio je ozbiljne povrede od kojih je potom preminuo.

- Jedno lice je, nažalost, izgubilo život, a tri lica su teško povređena. Uviđaj ove saobraćajne nezgode izvršio je dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu i nakon završene istrage znaćemo sve činjenice i uzrok ove saobraćajne nezgode - izjavio je juče Miloš Nikolić, načelnik saobraćajnog sektora PS Obrenovac.

Vozač u teškom stanju

Iz beogradskog Urgentnog centra potvrdili su da su sva četvorica mladića iz nesreće primljena kod njih, a da je jedan od njih preminuo oko 4.30.- Mladić P. S. (23) primljen je s višestrukim povredama, on je operisan i nalazi se u teškom stanju, dok je M. N. (15) takođe zadobio politraume i u nešto je stabilnijem stanju. Pacijent R. A. (16) u svesnom je stanju i dijagnostika njegovih povreda je u toku - rekli su ranije juče u UC.Kako se može videti na snimku sa sigurnosne kamere obližnjeg poslovnog objekta koji je objavljen na Fejsbuk stranici „Lokalne novine Obrenovac“ i na RTV MAG, terenac se kretao velikom brzinom i u raskrsnici izleteo s kolovoza i preko trotoara se zakucao u zid. Srećom, u tom trenutku na trotoaru nije bilo prolaznika.- Prema prvim informacijama, Petković, koji je upravljao vozilom, uzeo je auto od svog oca. Međutim, sumnja se da otac za to nije znao. U svakom slučaju, istraga je u toku i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće - rekao je izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track