Vlada Japanac: Nisam tukao ženu zbog 710 evra, to je sitan novac za mene!
Foto: Arhiv

Vladimir Jovanović tvrdi

Vlada Japanac: Nisam tukao ženu zbog 710 evra, to je sitan novac za mene!

Crna Hronika -
Ne bih upropastio svoj život ni za 710.000 evra, a kamoli za 710, rekao je Japanac

BEOGRAD - Vladimir Jovanović (46), poznatiji kao Vlada Japanac, izjavio je juče pred Trećim osnovnim sudom da nisu tačni navodi optužnice da je 30. juna prošle godine od bivše radnice lokala Branke Đ. sa još dvojicom saradnika iznudio 710 evra „jer je to sitan novac za njega“.

- Ne bih upropastio svoj život ni za 710.000 evra, a kamoli za 710. To bi značilo da smo nas trojica podelili taj novac i da je svako pripalo po 230 evra i 30 centi. Kakvu bih ja korist imao, osim da odem na ručak - izjavio je Jovanović, tvrdeći da nikad nije bio u stanu Branke Đ.Međutim, drugačiju verziju događaja ispričala je devojka.

- Neko je pozvonio na vrata i kad sam otvorila, Vlada me je pitao: „Znaš li ko sam ja?“ Kad sam odgovorila da ne znam, odgurnuo me je, ušao i počeo da me davi i udara.

Drugi muškarac uzeo je novčanik s mojom ušteđevinom - ispričala je ona i objasnila da je radila kod Jovanovića u lokalu kao konobarica i da je nesporazum nastao kad su je optužili da je ukrala 12.000 dinara pazara. O svemu je odlučila da obavesti policiju tek kad joj je zapaljen automobil.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track