MONSTRUOZNI DETALJ SVIREPOG UBISTVA U NS: Ubio Merimu (29) čekićem pa mirno išetao iz stana
Foto: F

SMRSKAO JOJ LOBANJU

MONSTRUOZNI DETALJ SVIREPOG UBISTVA U NS: Ubio Merimu (29) čekićem pa mirno išetao iz stana

Crna Hronika -
Dograbio sam čekić i počeo da je udaram po glavi. Nisam mogao da podnesem da se i drugima daje za pare, rekao Mihalj Skivjani, osumnjičeni za ubistvo Merime Redžepov

NOVI SAD - Otišao sam te večeri kod Merime, s kojom sam bio u ljubavnoj vezi. Veče nam je lepo krenulo, pili smo alkohol, vodili ljubav i sve je bilo u redu. Onda ju je oko ponoći neko pozvao na mobilni. Čuo sam kako odgovora: „Ne mogu večeras, imam klijenta kod sebe.

Ovako je Mihalj Skivjani, zvani Šećer (58), iz Novog Sada, na saslušanju u policiji opisao šta je prethodilo zločinu poslednjeg dana 2015. godine, kad je u stanu u Ljermontovoj ulici ubijena Merima Redžepov (29) iz Novog Sada.Osumnjičeni, koji je uhapšen za manje od 24 sata nakon ubistva, ispričao je da je pobesneo kad je shvatio da ga Merima gledao kao svaku drugu mušteriju.Komšije čule vrisku- Pitao sam je: „Jesam li ti ja klijent ili momak?“ Počeli smo da se svađamo, razmenili smo užasno pogrdne reči. U jednom trenutku ona je skočila na mene i počela da me udara, a ja sam dograbio čekić koji sam ugledao i počeo iz besa da je udaram po glavi i telu. Udarao sam je sve dok nisam bio siguran da je mrtva. Nisam mogao da podnesem da se daje i drugima za pare, a ja sam je voleo - ispričao je do detalja osumnjičeni Skivjani.Merimino telo pronađeno je u četvrtak ujutro.- Ona je bila podstanar u tom stanu, a prijavljena je bila na drugoj adresi. Jedan od komšija iz zgrade odmah ujutro pozvao je vlasnika stana i rekao mu da se u toku noći iz stana čula užasna galama, vriska i zapomaganje. On je pokušao da dobije podstanarku na fiksni i na mobilni telefon, a pošto se nije javila, rešio je da ode i vidi o čemu je reč. Kad je stigao, zatekao je Merimu kako leži na podu sobe. Krvi je bilo svuda naokolo. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć - navodi izvor Kurira.Sudskom obdukcijom utvrđeno je da je Merima preminula nasilnom smrću i da joj je lobanja bukvalno smrskana od udaraca, a utvrđene su joj i brojne povrede po telu.Pobegao „sitroenom“- S obzirom na to da se znalo s kim je bila, odmah je blokiran grad. Saznali smo da je Skivjani svojim „sitroenom“ crvene boje napustio zgradu nakon ubistva. Primećen je u blizini železničke stanice, kako se kreće ka Gagarinovoj ulici. U toj ulici je i uhapšen u četvrtak uveče. Odmah nam je rekao da je krenuo kod brata i da nije imao nameru da se preda, jer je mislio da će biti osumnjičen neko od njenih klijenata - objasnio je naš izvor i dodao da je pokojna Merima više puta privođena u policiju zbog bavljenja prostitucijom.

Nije mu prvi putNASMRT PRETUKAO NEVENČANU ŽENU, ROBIJAO DEVET GODINAMihalj Skivjani robijao je devet godina jer je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu.- Osuđen je jer je 2001. godine isprebijao nevenčanu suprugu Joliku Lakatoš, koja je od teških povreda glave preminula. Skivjani je na suđenju izjavio da je Joliku nakon svađe udario pesnicom u glavu, nakon čega su legli u krevet. Kad se ujutro probudio, supruga mu je bila žuta i hladna. Pozvao je Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt, ali je obdukcijom utvrđeno da je preminula nasilnim putem. Za nanošenje teških telesnih povreda osuđen je na osam godina zatvora i na još godinu za držanje dve bombe kašikare i municije za pušku i pištolj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track