VOZAČ BMW SMRTI: Pio sam rakiju od maline, ne znam gde se nalazim!
Foto: Zorana Jevtić

Tragedija šestoro mladih kod Ade Huje

VOZAČ BMW SMRTI: Pio sam rakiju od maline, ne znam gde se nalazim!

Crna Hronika -
Vozaču Dušanu Jovanoviću, koji nema dozvolu, izmereno je 0,85 promila alkohola, Luki Višnjiću 0,87, a Milici Jokić 0,60

BEOGRAD - Poio sam rakiju od maline. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim, rekao je policiji Dušan Jovanović (19), koji je vozio bez dozvole 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav, saznaje list iz izvora u policiji.

Vozaču Dušanu Jovanoviću, koji nema dozvolu, izmereno je 0,85 promila alkohola, Luki Višnjiću 0,87, a Milici Jokić 0,60. Sumnja se i da su koristili narkotike, što će biti poznato kad budu bili gotovi rezultati analize krvi. Inače, šestoro prijatelja je pre nesreće bilo na žurki u blizini Prve beogradske gimnazije.

Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se kad je juče ujutru u 3.40 BMW sa šestoro mladih uleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji.Troje putnika, među kojima je bio i Luka Višnjić (20), sin voditeljke Olje Bećković, uspeli su da isplivaju. S njim su se spasli i Milica Jokić (18), kao vozač Dušan Jovanović (19), kome je određeno policijsko zadržavanje.Jovanović i Jokićeva su ostali nepovređeni, dok je Luki Višnjiću slomljena desna ruka, zbog čega je zadržan na odeljenju ortopedije Urgentnog centra.

(Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja