VOZAČ GRADSKOG AUTOBUSA PREMINUO: Posle svađe zbog saobraćaja srušio se na trotoar!
Foto: Nebojša Mandić

Incident u autobusu

VOZAČ GRADSKOG AUTOBUSA PREMINUO: Posle svađe zbog saobraćaja srušio se na trotoar!

Crna Hronika -
Biciklista je provocirao vozača autobusa vozeći se ispred njega, pa je nešto kasnije vozač kod crkve izašao i posvađao se s njim

BEOGRAD - Vozač autobusa S. K. (60) preminuo je juče po podne na Čukaričkoj padini u Beogradu nakon svađe s biciklistom D. N. (41).Kako saznajemo, njemu je iznenada pozlilo i on je ostao mrtav na mestu nesreće.Bio je zdravVozač je zaustavio autobus kod crkve na Čukaričkoj padini i izašao napolje.

- Posvađao se s biciklistom zbog saobraćajnog prekršaja. Posle toga je ušao u autobus, seo u svoje sedište i umro - ispričao je očevidac.Jedan od prolaznika potvrdio nam je da se dogodio incident.

- Biciklista je provocirao vozača autobusa vozeći se ispred njega, pa je nešto kasnije vozač kod crkve izašao i posvađao se s njim - rekao je naš sagovornik.U Hitnoj pomoći su rekli da su poziv primili u 15.37, a njihova ekipa mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog vozača. Do zaključenja ovog izdanja nije bio poznat uzrok smrti vozača.Kako nezvanično saznajemo, S. K. je bio vozač privatnog prevoznika „Linea“, u kojem je radio pet godina, i reč je o uzornom radniku koji se nije žalio na zdravstvene probleme.Drugi incidentInače, ovo je još jedan sličan incident u poslednja dva dana na ulicama Beograda zbog svađe u saobraćaju. U nedelju je M. K. (60) preminuo posle saobraćajne nezgode na Novom Beogradu. M. K. je nakon kraće rasprave s vozačem drugog automobila pozlilo, a na lice mesta stigla je ekipa Hitne pomoći, koja ga je prevezla u bolnicu, gde je preminuo.N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja