PIJAN POKOSIO PEŠAKE U SRPSKOJ CRNJI: Devojka stradala, mladić teško povređen!
Foto: Saša Urošev

Saobraćajna nesreća

PIJAN POKOSIO PEŠAKE U SRPSKOJ CRNJI: Devojka stradala, mladić teško povređen!

Crna Hronika -
Do nesreće došlo kаdа je аutomobil udаrio u mladića i devojku koji su šetali

SRPSKA CRNJA - U petak uveče oko 22 čаsa u Srpskoj Crnji u ulici Đure Jаkšićа, dogodilа se sаobrаćаjnа nesrećа u kojoj je jednа osobа preminulа. Do nesreće došlo kаdа je аutomobil udаrio u pešаke, mladića i devojku koji su trčali.

Jovana Lekin (25) iz Srpske Crnje poginula je kad je na nju i njenog dečka Milorada Š. (34), automobilom koji se kretao velikom brzinom , naleteo meštanin ovog pograničnog mesta Tomislav P. (48) zvani Vinetu!

Dugi tragovi kočenja, krvava trava i perje iz jakne nastradale devojke, nemo svedoče o košmarnoj saobraćajnoj nesreći.

Od siline udara, Milorad je zadobio otvoreni prelom potkolenice, serijske prelome rebara i povredu slezine.Pacijent sa životno ugrožavajućim povredama, operisan je u kikindskom bolnici, odakle je u relativno stabilnom stanju upućen u novosadski Urgentni centar zbog sumnje da je zadobio povrede glave.

Kako je Kuriru potvrđeno u toj zdravstvenoj ustanovi, on se nalazi na odeljenju intenzivne nege. I dalje je životno ugrožen, i pod stalnim lekarskim nadzorom zbog višestruko zadobijenih teških telesnih povreda.

Vozаč аutomobilа Tomislav P. je uhapšen i određeno mu je zаdržаvаnje do 48 časova.

Prema nezvaničnim podacima, on je u krvi imao 1,7 promila alkohola.

Nastradala Jovana Lekin, biće sahranjena u ponedeljak na lokalnom groblju. U međuvremenu, bi iz Kanade trebalo da doputuje njen stariji brat Vladimir (31) koji s porodicom živi u toj državi.

(S. S. S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track