VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA Ovako je uhapšen čovek koji je ubio taksistu u Kragujevcu zbog 180 dinara
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA Ovako je uhapšen čovek koji je ubio taksistu u Kragujevcu zbog 180 dinara

Crna Hronika -

Nikola D. (34), koji je uhapšen zbog ubistva taksiste iz Kragujevca Branislava Đukića (66) uhvaćen je zato što se, pola sata nakon svađe i fizičkog napada na Đukića, vratio na mesto zločina.

Naime, on se tokom vožnje posvađao sa taksistom oko računa manjeg od 200 dinara, a potom mu i zadao nekoliko udaraca pesnicom, odmah po incidentu je pobegao sa mesta događaja. On se, međutim, nakon pola sata vratio i posmatrao uviđaj.

- Stajao je sa strane i posmatrao kako Hitna pomoć dolazi i bezuspešno pokušava da reanimira taksistu. Stigla je i policija, a onda su ga ljudi koji su tu bili sve vreme prepoznali u toj gužvi - priča jedan od očevidaca i dodaje da je potom neko uzviknuo: "On ga je ubio" i pokazuje prstom na Nikolu D.

Policija je potom uhapsila Nikolu D.

Vozač taksija je, kako se za sada sumnja, preminuo od srčanog udara izazvanog stresom, ali obdukcija treba da utvrdi pravi uzrok smrti.

Prema saopštenju policije, uhapšen je N.D. (34) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubio taksistu Branislava Đukića sinoć u 22.10 sati u naselju Bresnica u Kragujevcu.

Sumnja se da on nije hteo da plati vožnju, a kada vozač taksija pokušao da ga spreči da pobegne zadao mu više udaraca pesnicom u glavu i telo, a zatim pobegao.

Taksisti su kolege pritekle u pomoć, nakon čega se vratio u auto i dok se polukružno okretao da se vrati na taksi stanicu, pozlio mu je i ne uspevši da zaustavi vozilo udario je u obližnju kafanu.

Beživotno telo taksiste policija je zatekla u automobilu, a viši tužilac je naložio sudsko medicinsku obdukciju.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, a biće sproveden Višem javnom tužilaštvu sa krivičnom prijavom zbog ubistva.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track