VUČIĆ O NESREĆI U KOJOJ JE POVREĐENA MINISTARKA: Čuo sam se sa Slavicom, nadam se da će biti dobro
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

VUČIĆ O NESREĆI U KOJOJ JE POVREĐENA MINISTARKA: Čuo sam se sa Slavicom, nadam se da će biti dobro

Crna Hronika -

- Nisam lekar, ali mi je čini da je Slavica dobro. Razgovarao sam sa njom, mislim da je polomila ruku, komunikativna je i nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je Vučić za Kurir.

Podsećamo, ministarka u Vladi Srbije i potpresednica SPS Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju.

Automobil je u udesu potpuno uništen, a Slavica Đukić Dejanović srećom nije doživela teže povrede. Ona je lakše povređena, kao i vozač automobila.

Kako navodi portal Južne vesti, nesreća se dogodila nedaleko od motela Džep u Grdeličkoj klisuri.

Ona je bila na predizbornom mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, kojem su prisustvovali i lider SPS Ivica Dačić i njihov koalicioni partner Dragan Marković Palma, kao i drugi koalicioni partneri SNS-a.

Prema našim saznanjima, sada se radi dijagnostika. Slavica Đukić se ne seća ničega, sumnja se na lakši potres mozga, a postoje i povrede grudnog koša.

Žarko Obradović je rekao da se još uvek ništa ne zna sigurno jer se obavljaju pregledi.

- Evo nalazim se u Kliničkom centru, još uvek se ništa ne zna, čekamo da lekari obave snimanje da bi se znalo kakav je stepen njenih povreda. Ona je od sada u rukama lekara. Pa kada lekari sve završe znaćemo šta i kako je, kaže Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track